divendres, 2 d’octubre del 2009

El primer gran xoc de l'any.

En tots els partis de Premier, es posen en joc tres punts amb els que el guanyador del partit és premiat. Però a ningú se li escapa, que en determinats partits, tots dos contendents disputen alguna cosa més que el simple registre matemàtic, que els permeti seguir sumant en la recerca de l'objectiu del títol. Aquest és el cas del partit que es viurà diumenge a les 17:00 hores (hora espanyola) a Stamford Bridge, entre Chelsea i Liverpool, en un duel que s'ha convertit en un autèntic clàssic en els darrers anys.

Molt és el camí que quedarà encara per recòrrer una vegada que l'arbitre xiuli la finalització del partit. Però ben cert és que, el medir-se cara a cara contra un dels principals rivals en la lluita pel títol, pot definir tant l'estat d'ànim per afrontar el futur més immediat, com en el cas dels Reds, creure's d'una manera convincent, les seves possibilitats de conquerir el títol a principis de maig.

Moltes són les claus a tenir en compte per al partit. I moltes són les positives per al conjunt que dirigeix Rafa Benítez. L'actual estat de gràcia del seu golejador Fernando Torres, que es troba a tant sols 4 gols a marcar en els propers 15 partits de Premier de convertir-se en el jugador que més ràpid hagi arribat al mig centenar del gols en partits de lliga, superant a noms tant mítics com Albert Stubbins i Sam Raybould que ostenten el rècord en l'actualitat havent necessitat un total de 80 partits.

També cal tenir en compte el bon estat de forma i de joc de les darreres actuacions, tant sols tacada per una pobre primera part a la Toscana, dimarts passat. Cal dir en favor dels Reds, que en la segona meitat del partit de Champions, els de Benítez van buscar insistentment la porteria rival, aixó, si, sense aconseguir esmenar el marcador.

Tant sols els dubtes que es continúen generant defensivament quan la pilota es centrada a l'àrea de Pepe Reina en les jugades a pilota aturada, és l'assignatura pendent dels darrers messos en l'equip d'Anfield.

Per contra, Ancelotti tindrà les baixes més importants en la seva línia defensiva on Paulo Ferreira i el brasiler Alex, són baixa per lesió. També el porter Cech, que va ser expulsat en el darrer partit de lliga enfront el Wigan, podria ser baixa per suspensió, encara que pel que sembla i segons la web oficial de la Premier League, el porter txec, podrà estar sota el pals de la porteria londinenca.

Segon contra tercer. Duel d'aspirants al títol. La Premier en estat pur. La solució a totes aquestes incógnites i suposicions, diumenge a las 19:00 hores, un cop hagi finalitzat el partit.

1 comentari:

tgdor_ ha dit...

Le va a darl a tarde a Terry el niño :D