divendres, 23 d’octubre del 2009

Certament, són 7 punts.

Setmana dura la que ha hagut de patir el supporter del Liverpool FC, després de les dues derrotes a Sunderland i a Anfield enfront de l'Olympique Lyonnais i per sobre de tot, amb la vista posada en el Manchester United en l'horitzó. Al ja de per sí estat de preocupació que qualsevol bon aficionat pateix quan en el seu equip, les coses no rutllen, aquesta ha estat la setmana de les suposicions, de les previsions més caòtiques i de la paraula "crisi" com a denominador comú en tota la premsa.

Tothom sembla donar per fet que el Liverpool, a poc menys de vint-i-quatre hores de que es doni el xiulet inicial, es troba ja a deu punts del Manchester United. Entra dintre de les possibilitats. Clar que ningú compta en que en comptes de ser deu punts de diferència, en puguin ser quatre amb una victòria dels de Benítez sobre els de Ferguson.

I és que els resultats i la sort (en forma de gols en pròpia porta de les defenses contràries) acompanyen al Manchester United en aquest primer terç del campionat. Però ni molt menys, els Red Devils es troben en un moment de forma i de joc ideal. Set victòries (més aviat justetes), un empat i una derrota, és el periple de l'United en els nou primers partits de lliga. Tant sols han donat mostres del seu veritable potencial en el derby de la ciutat contra el seu veí Manchester City, on un genial i determinant Ryan Giggs, s'exhibía als 36 anyets.

El Liverpool afronta el super-clàssic amb un estat d'ànim realment baix i amb l'infermeria plena de gom a gom. Ni de bón trós, la millor de les maneres per afrontar un partit tant important (que no determinant) per al futur de l'equip en les seves intencions de conquerir la Premier. Però apostin per el Liverpool. Els hi donarà bons guanys.