dimecres, 30 de setembre del 2009

Les errades es paguen cares a Europa.

AC Fiorentina 2-0 LIVERPOOL FC


Una primera part desastrosa del conjunt d'Anfield, va lastrar amb un pes massa contundent els intents de remuntada del Liverpool en la segona part. Els jugadors del conjunt viola, van posar contra les cordes als de Benítez durant els primers quaranta-cinc minuts de partit i fruit d'aquest domini, van arribar els gols del jugador serbi Jovetic. El primer d'ells, després d'una greu errada d'un molt fosc en la nit d'ahir Emiliano Insua, que no va saber interpretar la jugada i no va acompanyar a la resta dels seus companys de línea defensiva, per tal de deixar als davanters italians en fora de joc. Tot sol davant de Reina, Jovetic, no tenia cap problema en fer pujar el primer gol en el marcador.

El segon gol dels de Florència, vindria acompanyat de la fortuna, degut a que Jovetic va saber interposar-se entre la pilota i el porter red Reina, després del xut del peruà Vargas. La desviació de la trajectòria de la pilota, evitava tot intent de Reina per aturar la pilota i el segon gol pujava al marcador de un ple Artemio Franchi.

La segona part, veuria com el Liverpool reaccionava i posava setge a la porteria de Frey. En cap cas però, el marcador patiria cap moviment i malgrat els intents de Kuyt, Gerrard i Benayoun, el Liverpool aconseguiria treure alguna cosa de profit a la seva visita a terres italianes. Lucas Leiva seria amb un cop de cap a la sortida d'un corner, el jugador red que més a prop va estar de marcar per als reds.

Italians i anglesos queden ara amb 3 punts cadascún, seguint a l'Olympique Lyonnais que comanda amb dues victòries el grup E. El proper compromís de Champions, serà precissament contra el conjunt francés a Anfield. Bona oportunitat per equilibrar les forces.

FORMACIÓ:
Reina, Johnson, Carragher, Skrtel, Insua (Babel 71'), Fabio Aurelio, Lucas Leiva, Kuyt (Voronin 80'), Benayoun, Gerrard (C) i Torres.

6 comentaris:

Stubbins ha dit...

Dona la impressió, de que es podría haver aconseguit alguna cosa positiva, davant d'una Fiorentina molt dèbil.

Hi ha marge de maniobra.

Puntuacions:

Kuyt: 5 pts.
Gerrard: 3 pts.
Torres: 1 pt.

Luis JFT96 ha dit...

Bueno, bueno, no tengo yo tan claro lo del margen de maniobra, la Fiore comenzará la jornada 5 con 9 puntos (vamos, digo yo). Ya dije yo en su momento que el invento este de Platini de meter equipos mediocres iba a pasar factura a algún grande, espero que no seamos nosotros.

Y depués de tanto pesimismo digo que vamos a ser campeones de Europa, yo lo veo claro.

LMP:

Kuyt: 5 punts
Gerrard: 3 punts
Yossi Yossi: 1 punt

xavi martin ha dit...

desastrosa primera part. estoy deacuerdo,la Fiore no tiene nada y nos mete dos..Si no espabilamos el Lyon (tres puntas) nos hara daño.
No quiero polemizar pero ¿Leiva hace algo? Babel y Voronin ¿revulsivos? que venga el "JEQUE"¡¡
kuitt 5 points
fabio 3
gerrard 1

Alba ha dit...

Sorprenent aquesta derrota. Malgrat això, en aquesta fase de grup encara hi ha marge de maniobra per rectificar un error.
Salutacions

Marco ha dit...

A darlo vuelta en casa. Es mas que posible!

Saludos Stubbins.

Stubbins ha dit...

Tanquem puntuacions:

Kuyt: 15 pts.
Gerrard: 7 pts.
Fabio Aureliio: 3 pts.
Torres: 1 pt.
Benayoun: 1 pt.

Puntuen per la general:

Kuyt: 5 pts.
Gerrard: 3 pts.
Fabio Aurelio: 1 pt.

Gràcies a tots per les vostres puntuacions i salutacions en especial a Calígula.

AGUANTE Argentina!!!!