divendres, 9 de novembre del 2007

Xabi is a Kopite!

Sabut és per tots els supporters que Xabi Alonso serà baixa ben probablement fins l'arribada de les festes nadalenques, després de ressentir-se en el partit davant de l'Arsenal d'ara fa dues setmanes, de la seva fractura en l'os metatarsià del seu peu dret. No per això, el mig-campista basc deixa de posar el seu granet de sorra en ajudar als seus companys.

El passat dimarts, Xabi va ser convidat com a comentarista de la cadena televisiva britànica ITV i les càmeres van recollir de quina manera va viure el jugador de Tolosa algun dels moments més tensos del partit. Xabi Alonso va viure el desenvolupament del joc com a un Kopite més i com a mostra les imatges adjuntades en aquest vídeo. Xabi is a Kopite!


6 comentaris:

Anònim ha dit...

que cara de alegría con el primer gol !!! Jugadores así hacen equipo, si señor.

un abrazo.

Alba ha dit...

El més important es que encara que estigui lesionat un jugador faci pinya amb l'equip. Esperem que es recuperi el més aviat possible.
Salutacions

Javi Saiz ha dit...

Buena plaza cogió Xabi...este chico vale para todo.

Una duda casi existencial que tengo, ahora que veo a Xabi. ¿porque los ingleses llevan esa especie de manzana en el pecho?

saludos

Stubbins ha dit...

@ Javi

Pues también me vengo yo fijando en el pin de la manzana hace dias. Te lo pregunto esta tarde en el pub y os digo alguna cosa.

NOTA:
La crónica del partido de esta tarde, os la ofreceré mañana.

Albert Olivé ha dit...

Ei bones a tots! Després de passar-me pel blog d'en Xavi "Can Rabia" m'he permés agregarte entre els meus links.

Ara intento contestar a la pregunta que fa Javi; la poma a la jaqueta és en record a les victimes de la segona guerra mundial. M'ho va dir la meva profe d'anglés. Espero no estar equivocat.

lover ha dit...

Pedazo de vídeo Stu, felicidades!!!