divendres, 2 de novembre del 2007

"Alright Jacko"

Amb tant sols 19 anys d'edat, Jack Hobbs va debutar com a titular del primer equip del Liverpool FC el passat dimecres compartint parella defensiva amb Jamie Carragher i amb el difícil encàrrec de marcar a tota una llegenda com Robbie "God" Fowler i al no menys experimentat Jimmy Floyd Hasselbaink.

El jugador nascut a Portsmouth va complir sobradament durant els 90 minuts de l'encontre en els que va comptar en tot moment dels consells del seu company en tasques defensives. La jove promesa red, va bromejar tot dient que va acabar amb mal d'oïda d'escoltar tots el crits de Carragher que no va parar d'adoctrinar-lo durant tot el partit. Consells que Hobbs a agraït públicament.

Per a Hobbs, el mal d'oïda no va ser l'únic dolor amb el que va acabar el partit. En el dia de la seva estrena, va patir també una fractura de nas que no li va impedir de entrenar-se al dia següent amb tota normalitat.

Com a records inesborrables del dia del seu debut, Hobbs es queda amb la impressió causada per la grada The Kop repleta de Kopites i el haver-se enfrontat a Robbie Fowler, el qual al inici del partit es va dirigir cap al jove de The Academy amb un "Alright Jacko".

Malgrat que la jove promesa va sortir força satisfeta del seu debut, no va eludir l'autocrítica i es lamentava de no haver arribat a un parell de pilotes que aparentment no tenien cap mena de dificultat.

Hobbs va aprovar amb bona nota el seu primer examen i es postula com un bon recanvi generacional per a Sami Hyypia.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Espero que tinguis molta sort i es consolidi al primer equipo. La veritat que sempre m'agrada que els jugadors joves sel's doni una oportunitat. Així van començar jugadors com el Agger.

Salutacions!!!!!!!!!!

k no es compliki el pase a la champions...