dijous, 1 de novembre del 2007

Una ronda més de Carling

LIVERPOOL FC 2-1 Cardiff City FC

Amb més facilitat que la indicada per el marcador final, un Liverpool FC amb la presència de jugadors poc habituals, va derrotar al Cardiff City gal·lès en partit de la quarta ronda de la Carling Cup. Amb els principals atractius de la tornada de Robbie "God" Fowler a casa i poder veure en acció als joves jugadors del planter, Anfield va presentar una més que notable entrada omplint abastament més de tres quarts del seu aforament.

Com dèiem, era un partit propici per a que Benítez alinees a jugadors del planter i aquells que surten de recents lesions i així ho va fer. D'aquesta manera Jack Hobbs i Nabil El Zhar entraven en l'onze inicial, essent aquesta la primera titularitat per al jove central anglès. Itandje a la porteria, Leto, Lucas Leiva, Fabio Aurelio i la davantera fins ara inèdita de Babel i Crouch, completaven les principals novetats en l'alineació titular.

La primera part va transcórrer amb el clar domini dels jugadors de Rafa Benítez, però amb molt poca inspiració de cara a porteria. Arbeloa, Fabio Aurelio i Lucas Leiva van estar a punt de batre la porteria galesa. Però vet a qui, que la primera gran ocasió del partit va sorgir de les botes de Fowler, de qui si no. Als quatre minuts de partit "God" executava un lliure directe que el porter Itandje blocava sense cap més perill. Amb empat a zero gols finalitzava el primer temps.

Nabil El Zhar no va donar més treva al donar inici el segon temps i amb tant sols 3 minuts de joc d'aquest, perforava la porteria dels Bluebirds amb una canonada espectacular des de el frontal de la mitja lluna. Un gran gol per estrenar-se com a golejador amb el primer equip.

Amb el gol del jugador marroquí, es podia pensar que el Cardiff City baixaria els braços i Anfield assistiria a una plàcida nit de futbol. No va ser així. Purse igualava el partit en el minut 65. Per sort la reacció dels reds arribava tant sols posar-se novament la pilota en joc i després d'una bona combinació entre Benayoun i Gerrard, es desfeien les esperances gal·leses. Bon gol del capità responen instantàniament a la reacció dels gal·lesos.

Pocs minuts després del gol definitiu, Anfield rebia la segona bona noticia de la nit amb la reaparició d'Harry Kewell. L'australià en els poc menys de vint minuts que va estar sobre la gespa, va mostrar les seves qualitats tècniques amb bones combinacions amb Gerrard i Benayoun.

FORMACIÓ:
Itandje, Arbeloa, Hobbs, Carragher, Fabio Aurelio, Leto (Benayoun, 63), Lucas Leiva (Mascherano, 87), Gerrard, El Zhar (Kewell, 71), Babel i Crouch.

GOLS:
1-0: N. El Zhar '48
2-1: Gerrard '66

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Victoria importante, sobre todo, para Benítez. Una derrota le habría puesto en una situación delicada.

Quién es El Zhar?

un abrazo

Stubbins ha dit...

Nabil El Zhar es un jugador francés de origen marroquí de 21 años. El Zhar llegó al Liverpool en el año 2006 procedente del St. Ettiene y es uno de los jugadores jovenes con más proyección en Anfield y en el que Benítez ha depositado mayor confianza y ya le hizo debutar con el primer equipo la campaña pasada.

Su posición habitual es la de mediapunta o centrocampista por cualquiera de los bandas, aunque también puede actuar por detrás del delantero. Es un jugador de una calidad inmensa y en los próximos años debiera de dar el salto definitivo al primer equipo. Para muestra su golazo de ayer.

Anònim ha dit...

DESPRES DE VEURE EL PARTIT EN DIFERIT A LIVERPPOLTV NOMES DESTACAR K ESTEM A LA SEGUENT RONDA,EL GOLAS DEL EL ZHAR,PERQUÉ EL PARTIT VA SER UN TOSTON.

juan ha dit...

El Zhar debutó el año pasado contra el Portsmouth un día que empatamos a cero. Tiene buena pinta pero no le dan minutos.

Stubbins, quita ya la publicidad de tu blog y la verificación de palabra.

Alba ha dit...

Les eliminatories a partit únic sempre són més divertides de veure. Es veritat que potser el Liverpool hagués merescut algun gol més, però la emoció del resultat estava.
Salutacions

Stubbins ha dit...

@ Juan

Comorrr?? Que es eso de la verificación de palabra??

Lo de la publicidad debe ser cosa de las webstats, pero a pesar de ser molesta, me sirve para teneros controladitos. jijiji.

Anònim ha dit...

De los jóvenes del Liverpool, me gusta mucho Lucas Leiva, el sobrino del mítico jugador del At.Madrid, Leivinha.

un abrazo.