dimarts, 12 de juny del 2007

Jugador de la temporada 2006/07

Des d'el naixement d'aquest blog a principis de febrer, com molts de vosaltres sabreu, en cadascuna de les cròniques dels partits oficials disputats, realitzava les puntuacions dels tres millors jugadors reds del partit d'una manera molt subjectiva. Una vegada finalitzada la temporada i fent el comput total de totes les puntuacions, Steven Gerrard ha derivat com el jugador de la temporada 2006/07. Gerrard que va aconseguir 22 punts, és acompanyat en el podi per Jermaine Pennant i Dirk Kuyt amb 20 i 15 punts respectivament.

Gerrard que va tindre un inici de temporada nefast, com a conseqüència de greus problemes familiars, ha estat el jugador que s'ha posat a l'equip a les seves esquenes en els moments determinants de la temporada, realitzant grans actuacions en partits com la final d'Atenes i la semifinal davant del Chelsea a Anfield.

La totalitat de la classificació, és la següent:

JUGADOR / PUNTS
1.- Gerrard / 22
2.- Pennant / 20
3.- Kuyt / 15
4.- Bellamy / 11
=.- Xabi Alonso / 11
6.- Carragher / 9
=.- Sissoko / 9
8.- Fowler / 7
9.- Reina / 6
=.- Hyypia / 6
11.-Crouch / 5
=.- Zenden / 5
=.- Mascherano / 5
=.- Kewell / 5
15.-Finnan / 3
=.- Arbeloa /3
17.-Fabio Aurelio / 1
=.- Riise / 1

Però evidentment aquesta valoració, tant sols ha contemplat el terç final de la temporada i no reflecteix la totalitat de la mateixa. És per això que convido a tots els visitants del blog a escollir qui ha estat el millor jugador red de la temporada 2006/07 en la següent enquesta. Podeu fer les vostres votacions fins el 30 de juny a les 24:00 hrs.



CANVIS PER A LA PROPERA TEMPORADA.

En vistes de la propera temporada, us convido a tots a fer les vostres pròpies valoracions (5, 3 i 1 punt) en els comentaris de cadascuna de les cròniques dels partits oficials disputats. És a dir, partits de Premier League, FA Cup, Carling Cup i Champions League o UEFA Cup. Amb la suma de totes les vostres puntuacions, tant sols els tres primers jugadors de cada partit obtindran la puntuació que servirà per computar a la classificació general. D'aquesta manera, al finalitzar la propera temporada, obtindrem per sufragi universal al jugador de l'any.

7 comentaris:

zaragocista ha dit...

Me parece mejor la temporada de Kuy en su global que la de Jermaine Pennant, sin descuidar los grandes partidos que ha realizado el extremo holandés.


Saludos.

Stubbins ha dit...

Gracias por tu voto y por tu visita zaragocista.

Yo voy a hacer público mi voto también. Yo voté por Carragher. Es un jugador realmente regular que nunca falla y de un rendimiento siempre por encima de sus posibilidades.

Como ya comenté en el post, la votación inicial es tan solo referida al último tercio de la temporada.

Saludos.

Pablo Malagón ha dit...

Bueno, pues yo también lo hago público: mi voto ha sido para Reina porque en los dos partidos ante el Chelsea fue el principal artífice para que el Liverpool jugase la final.

lover ha dit...

Para mi, el jugador revelación, el que más me ha gustado, le veo futuro y me tranquiliza saber que está en el equipo es Agger.
Pennant me ha gustado, pero le veo más irregular.
Carra en su línea
Creo que SG ha estado demasiado cansado y castigado
Reina se ha hecho con el puesto sin discusión
Estos han sido los mejores para mi.

Anònim ha dit...

Mi voto ha sido para Steve Finnan, sinceramente de todos los jugadores me sale algún partido malo, menos de Steve, creo que el apodo que le he puesto le va al pelo, Steve "cumplidor" Finnan, la regularidad hecha hombre.

Sigo pensando que, en el fondo, tampoco hemos tenido tan mala suerte con las segundas equipaciones, Adidas se esta "luciendo" esta temporada.

http://www.theoffside.com/world-football/chelseas-new-away-kits-prove-that-day-go-is-still-in-style.html

Anònim ha dit...

Por cierto, siguiendo con el tema de las camisetas, no deja de tener su gracia que la segunda del Arsenal vaya a ser blanca como los Spurs, os imagináis el Liverpool de azul NNNOOOO!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Yes if the truth be known, in some moments I can bruit about that I agree with you, but you may be considering other options.
to the article there is even now a definitely as you did in the downgrade publication of this solicitation www.google.com/ie?as_q=windows xp service pack 3 student ?
I noticed the phrase you have not used. Or you functioning the dark methods of development of the resource. I have a week and do necheg