dilluns, 18 de juny del 2007

C.F. LIVERPOOL de Mataró.

Iniciem una nova secció en el blog que ens portarà a conèixer altres clubs que duen el nom de Liverpool o bé són coneguts popularment com a reds. I és que ben curiosament, el Liverpool FC dels Shankly, Dalglish, Gerrard i companyia, compta amb un bon grapat de clubs que són coneguts amb el nom de la ciutat britànica, o bé, també reben el sobrenom de reds.

L'honor de estrenar aquesta secció, recau en el Liverpool pot ser més modest de tots, però també el més proper a tots nosaltres. Es tracta del Club de Futbol Liverpool de Mataró.

El club va ser fundat l'any 1983 per Francisco Antonio Pérez Galvache, un fanàtic dels Beatles que regenta un bar a la capital del Maresme, que precisament du també el nom de Liverpool. El club mataroní, no tant sols comparteix el nom del club de les illes, sinó que també ho fa en la seva indumentària que és vermella en la seva totalitat. El Liverpool de Mataró, disputa els seus partits en el seu particular Anfield, anomenat Camí del Mig.

La modestía del club mataroní, però, no ha estat mai handicap per a ser protagonista de reportatges en la televisió i la premsa catalana. Aquesta mateixa temporada, i com a conseqüència de la eliminatòria de vuitens de final de Champions League entre el Barcelona i el Liverpool FC, van ser innumerables les cites i referències al club mataroní.

En l'actualitat el club red, milita en la 3ª Divisió Territorial Catalana en el seu grup 6. Finalitzada la temporada 2006/07, el CF Liverpool ha obtingut una còmode setena plaça amb 52 punts. Es dona la curiosa casualitat, que en la mateixa ciutat de Mataró i en el mateix grup, hi actua un club anomenat Juventus en honor al club de Torí. Els enfrontaments entre tots dos clubs, també han tingut el seu resó mediàtic en els mitjans catalans.

En diverses ocasions els membres del club s'han posat en contacte amb el club d'Anfield per donar-se a conèixer i per ser convidats a algun partit. Malauradament mai van obtindre cap resposta per part dels responsables del Liverpool originari. Un gest molt lleig cap a un club modest que passeja amb orgull els colors i el nom de Liverpool arreu de la geografia catalana.

Els Barcelona Reds, volem donar el nostre suport cap els vermells de Mataró, amb el desig de la consecució dels majors èxits possibles en els propers anys.

MAI CAMINAREU SOLS!!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

WALK ON C.F. LIVERPOOL DE MATARÓ

MOLTA SORT.

Spitfire ha dit...

Coneixia el Juventus de Mataró, però no pas el Liverpool! A Granollers també hi ha un equip anomenat Bellavista Milan (en honor a l'equi de Milà...). Moltíssima sort als reds de Mataró!

Anònim ha dit...

Realmente curioso, ¿porqué una flor en el escudo?

Pablo Malagón ha dit...

Cada día me sorprende más la universalidad de este equipo. Ya son mi equipo favorito de Mataró.

Saludos.

Stubbins ha dit...

@ Spitfire

Però home! No em diguis que tu no saps de quin equip procedia "Tamu-gol" quan va fitxar per l'Espanyol?

Del Milan-Gramenet.

@ JFT96

Hombre!! Apareces y desapareces como el Guadiana, jejeje. Pues a decir la verdad no se el porque de la flor. El escudo de mataró, es una mano sosteniendo algo parecido a una flor o una mata de alguna planta. Investigaremos.

@ Pablo

Aun quedan algunos ejemplos de Liverpool a lo largo y ancho del universo. Ya los iré exponiendo. Paciencia.

juan ha dit...

Que grande! ¿Cómo puedo conseguir una camiseta de ellos? El año que viene, tenemos que ir a ver un partido.

lover ha dit...

Yo me apunto a lo de la camiseta con la rosa, en plan jersey de rugby del XV de la rosa. Buenísima sección, Stu!

Anònim ha dit...

Hola Stubbins:


Quieres conocer cosas curiosas del "mundo" Liverpool??? Vale, los cucarachas eran conocidos como los cinco de Liverpool ¿Verdad?, pues bueno en realidad existio el grupo THE LIVERPOOL FIVE, no se si se pueden poner enlaces, si no funciona utiliza el copiar y pegar,,,[url]http://www.alohacriticon.com/alohapoprock/article1309.html?topic=2[/url].


Pero bueno si los Beatles, pudieran hacer una gira y viniesen a España, ¿Ya sabes con quien pedirian tocar? Ya lo han hecho los Who y los Stones...It´s only rock and roll...but I LIKE IT!!!!!


P.D.: GRANDE JOSE TOMAS!!!!!


Saludos Mecalbakur.

Stubbins ha dit...

@ Mecalbakur

Pero bueno, pero bueno.

Que el del tupé haya compartido cartel, que no escenario, con los Rolling, no es ningún mérito. Jamás tan poco talento se habia juntado para un festival.

Y que el rockabilly ese implore hacer de telonero a The Who, ju,ju,ju,ju a mi me parte de risa. Que poca personalidad!

P.D.: A ver si tenemos suerte y conseguimos entradas para la corrida de la Mercè. De toros quiero decir.

Apa!