divendres, 8 de juny del 2007

Alonso i Reina fins el 2012.

El Liverpool FC s'ha assegurat en poc menys d'una setmana, la continuitat dels quatre jugadors que són la pedra angular sobre la que ha de girar el nou projecte que Rafa Benítez està planificant. Si a finals de la setmana passada, eren Gerrard i Carragher qui renovaven les seves situacions contractuals, avui ho han fet el porter Reina i el mig-campista Xabi Alonso.

La renovació del jugador basc de 25 anys, és doblement celebrada per part dels supporters donada la insistència de la premsa espanyola que no ha cesat mai d'unir el futur de l'ex-jugador de la Real Sociedad, a clubs com el Barcelona o Real Madrid.

Aquesta mateixa temporada, han estat moltes les portades de la premsa catalana que donaven per fet el fitxatge d'Alonso per el FC Barcelona, sense cap mena de veracitat. El temps ha posat a tothom en el seu lloc, i ha demostrat una vegada més amb quin llibertinatge es publiquen notícies que no tenen cap fonament real.

Alonso, que segons les seves pròpies declaracions, ha signat per el seu fort arrelament cap al club i l'afició després de tres anys de la seva incorporació, ha destacat també, la singularitat del club d'Anfield, tot dient que es tracta d'un club especial que no volia abandonar. Així doncs, Xabi Alonso lluirà la samarreta red fins el 2012.

Poc abans que es confirmés la renovació de Xabi Alonso, es feia pública la renovació del porter José Manuel Reina, que prollongarà la seva contractació amb el Liverpool FC fins el 2012. Reina, que ja havia rebut l'oferta dies abans de concluir la temporada, ha signat definitivament en el dia d'avui. El porter internacional s'ha mostrat molt feliç en declaracions realitzades a la web oficial del club, on ha resaltat la grandesa del club i l'ilusionant projecte que s'està duent a terme per els propers anys.

Amb aquestes noves renovacions, Rafa Benítez ha apuntalat la columna vertebral del nou projecte que ha de tractar portar a les vitrines del club el major número d'èxits posibles. És a partir d'aquests moments que ja es pot començar a parlar seriosament de nous fitxatges. Benítez ha començat la construcció de la casa, per on s'ha de començar, per el terra i no pas per el sostre. Novament la serietat i el rigor avalen a Benítez.

També en el dia d'avui, s'ha produit la confirmació de la baixa de Danielle Padelli. El porter internacional sots-21 amb Itàlia, que en el únic partit que va disputar amb el primer equip, no va tenir una actuació gens lluida, torna a la Sampdoria de Gènova d'on procedia en qualitat de cedit.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La verdad es que lo de Xabi ha sido un gran alivio, no es que suela creer a la prensa (no lo hago en absoluto), pero ya empezaba a impacientarme con tanto rumor. Como dices gran política la del LFC primero aseguras a todas las figuras actuales, y luego fichas. Hay una gran base para hacer un equipo excepcional (y este año apenas han jugado Kewell y Luis García), así que haría tres o cuatro fichajes.

Me gusta el sobrenombre que te puso Lover, Stu, que es un personaje de los Simpson "Disco Stu", un colgado de la música disco de los setenta.

Stubbins ha dit...

Así es. Una vez renovados los FABULOUS FOUR (cómo me gusta esa denominación!!!) hay que empezar a sondear en serio el mercado. Empezando por el "killer" y añadiendo un extremo ambidiestro y un lateral derecho, con la posible incorporación de un central. Javi está haciendo un grandioso tratamiento a la temática en su blog.

El sobrenombre de Stu por parte de Lover, no me parece mal. Siguiendo con la tónica beatle, Stu (Stuart Sutcliffe) era el primer bajista de The Beatles, cuando ni tan siquiera se hacian llamar así. Con lo cual, ya puedes intuir lo que me mola ese alias.

Lover siempre al quite.