diumenge, 13 de maig del 2007

Liverpool FC 2-2 Charlton Athletic. Amb la ment a Atenes.

De quina manera s'afronta un partit totalment intrascendent quan al cap de deu dies et jugues una final de Champions League? Doncs tal i com s'ha desenvolupat el partit aquesta tarda a Anfield. Falta de concentració, errors defensius impropis d'uns dels equips més destacats arreu d'Europa en aquesta vessant, han fet que el Charlton Ath., equip relegat a jugar la Championship la temporada que ve, s'avances per dos cops en el marcador. Ultim partit de la temporada que ha vingut a confirmar al tercera posició final a la taula classificatòria. El partit d'avui ha siginificat el comiat de la penúltima llegenda red a l'estadi d'Anfield. Robbie Fowler, que actuava avui com a capità, abandonava el terreny de joc tot faltant 1 minut per a la finalització del matx. Malauradament GOD no s'ha pogut acomiadar de casa seva marcant. Anfield ha viscut avui la marxa d'una llegenda.

FORMACIÓ:

Padelli, Finnan, Carragher, Agger, Arbeloa (Alonso, 61), Riise, Mascherano, Gerrard, Zenden (Kewell, 57), Kuyt i GOD (Crouch, 89).

DEBUT AMARG A LA PORTERIA.

Benítez ha sorprès avui amb l'alineació inicial del jove porter italià provinent de la Sampdoria, Daniele Padelli. L'italià no ha pogut tindre un debut més desafortunat. Al minut dos de partit, Holland perforaba la porteria red al rebre una passada de la mort dintre de l'àrea, que el jugador addick, no ha desaprofitat. Padelli s'ha mostrat molt nerviós durant tot el partit, i ha encadenat desafortunades accions, com la que ha significat l'un a dos, al rebutjar d'entranya manera amb el peu un xut que no aparentava cap mena de dificultat per ser blocat. El rebuig l'ha aprofitat Darrent Bent per batre fàcilment Padelli.

BONA ACTITUD DELS JUGADORS CONSIDERATS TITULARS.

A ningú se li escapa que el partit d'aquesta tarde era totalment intranscendent per els interessos del Liverpool FC. Però sorprenentment, Benítez ha ideat en la tarde d'avui, un equip on s'incloïen gran part dels jugadors que a ben segur seran de sortida en la final de Champions del ja proper 23 de maig a Atenes. Els Gerrard, Mascherano, Kuyt, Riise i Carragher, han mostrat una actitud professional i no han perdut mai la cara al partit, tot i que ha estat la línia defensiva la que ha mostrat una clara falta de concentració que ha pogut costar una derrota, de no haver estat, per la mala fortuna visitant a l'hora de xutar a porteria. Song i Zheng han desaprofitat ocasions claríssimes de gol, davant d'una batuda defensa red.

Aquesta bona actitut de la que parlem, la demostra el fet que el Liverpool FC ha estat capaç d'igualar per dues vegades el partit amb un joc de bones combinacions i amb un Steve Gerrard que ha estat el clar impuls de l'equip quan aquest es trobava per sota en el marcador.

El gol de l'empat ha estat precedit d'ocasions perdudes com les de Fowler i sobre tot una claríssima d'Alvaro Arbeloa que s'ha plantat sol davant del porter addick i ha enviat el seu xut fora, quan tenia a la seva esquerra tot sol a Fowler disposat a igualar el 0-1. Mal gest del jugador salmantí, que no ha sabut brindar en safata l'honor de marcar un gol a Robbie Fowler en un partit tant especial com el d'avui.

L'empat ha arribat per part de Xabi Alonso que portava tant sols un parell de minuts al terreny de joc. El de Tolosa ha rebut un refús de la defensa addick i ha colocat amb un xut suau la pilota dintre de la porteria. Poc duraria l'alegria. Minuts després era Darrent Bent qui posava novament al Charlton Athletic amb aventatja en el marcador.

KEWELL REVOLUCIONA EL PARTIT.

Harry Kewell reapareixia el passat dissabte a Cavern Cottage, tot jugant els darrers minuts i oferint molt bones sensacions. Avui aquestes sensacions s'han confirmat plenament. El jugador aussie ha portat de corcoll a la banda dreta de la defensa del Charlton. Kewell ha estabellat un impressionant xut al travesser i en jugada posterior, Randolph s'ha hagut d'esforçar al màxim per rebutjar un durísim xut de l'australià. Finalment Kewell ha vist porteria, quan ha marcat el definitiu empat a dos gols al transformar un penal. L'opció Kewell és una alternativa a tindre en compte en el vital partit d'Atenes. El Kewell de les dues estones jugades en els dos ultims partits, recorda i molt, a aquell jugador desiquilibrant i brillant del Leeds United. Una opció a tenir molt i molt en compte d'aqui al dia 23 de maig.

ADÉU ROBBIE

Avui era el dia. Sempre arriba el moment del comiat, i avui era el dia. Robbie Fowler ha viscut un partit ple de sensacions en la plujosa tarda d'avui a Anfield. El de Toxteth, per més que ho ha buscat, no ha pogut dir adéu a la que ha estat casa seva durant nou temporades, afegint un gol als 183 aconseguits en 368 aparicions defensant la samarreta amb el Liverbird al pit. Peter Crouch el substituïa en el minut 89 i Fowler era acomiadat amb tot Anfield posat dempeus i aplaudint al fill pròdig. Ironies del futbol. Un minut després l'arbitre assenyalava penal que Kewell transformava. Molts supporters han comentat de fer un canvi en aquell moment per reingressar en el camp a la llegenda red. Malauradament s'havien fet els tres canvis reglamentaris.

Però a GOD li queda un partit per deixar la samarreta red per sempre. Final de la Champions League. No hi ha millor escenari per marcar un gol que significaria un comiat de llegenda.

PUNTUACIONS:

Kewell: 5 Punts.
Gerrard: 3 Punts.
Fowler: 1 Punt.

10 comentaris:

juan ha dit...

Como dijiste en el post anterior, GOD-Bye.

Anònim ha dit...

Sin duda Kewell será una opción real para la final de la Champions, y Fowler para los penaltys. Padelli, sin comentarios, hay que repescar a Carson.

Por cierto, en este último mes he oído mucho que el Liverpool nunca a perdido una tanda de penaltys, ¿recordáis alguna que hayamos perdido?, si es verdad es una estadística increíble.

Stubbins ha dit...

Yo no lo recuerdo. Por si acaso, dejemos de hablar del tema, que siempre que se habla de nunca tal, o jamás cual, se acaba por romper la tendencia.

Así pues, "Tema zanjat y punto" como diria uno de por estas tierras.

Anònim ha dit...

Segur que us interesa ...

http://www.as.com/articulo/futbol/algo/merece/club/Liverpool/profundo/respeto/dasftb/20070515dasdaiftb_43/Tes/

Anònim ha dit...

http://www.as.com/articulo/futbol/algo/merece/club/Liverpool/profundo/respeto/dasftb/20070515dasdaiftb_43/Tes/

Anònim ha dit...

No surt el link sencer ... diari "as" d'avui (dimarts/15) Secció internacional. Perdó per la duplicitat.

Anònim ha dit...

millor comiat per un crack com fowler no podia ser un altre com la final de champions, un jugador amb el seu curriculum, i sobretot, el seu carisma es mereix el millor, encara recordo algunes celebracions de gols que va fer aquest numero nou quedantse amb tothom sobre les xafarderies i especulacions de la seva vida sexual o vicis d'estupefacents... be, que li desitjo el millor a fowler, al liverpool davant l' oportunitat que torna a tenir una llegenda futbolistica com el liverpool davant una altre com l'equip italia. I SOBRETOT, FELICITARTE A TU SERGI PER LA SETMANA QUE PODRAS DISFRUTAR D'UNA GRAN FESTA DEL FUTBOL I A PODER SER COMPLETA AMB LA VICTORIA DEL NOSTRE LIVERPOOL! SORT I FELICITATS PER PODER GAUDIR D'ANAR A LA FINAL, SORT! alex, "el nen de sants"

Javi Saiz ha dit...

Espero que God tenga algún minuto en la final, si llegamos a la prorroga hay que sacarle, y sino espero que sea pqw tenemos el partido decidido.

Kewell debe ser utilizado en la final, no podemos dejar pasar el enorme momento de forma del australiano.

lover ha dit...

Padelli huele a otro Kirkland... espero que le vendamos a buen precio. tengo entendido que hemos vendido a Carson por 4 millones de libras, no sé si es cierto.

Yo sacaría a Kewell, para que se lesionara y tuvieran que sacar otra vez a Hamman. Al no haber Hammanes, no estaría mal un Momo/xabi o el que sea...

Anònim ha dit...

Lover, el que entró fue Smicer, y al no haber Smiceres entrará un Pennant o un Mark que tampoco está mal.

Mira que desear la lesión de un red,.....en fin, lo pasaremos por alto.

Pues lo de Carson sería una sorpresa, yo lo tenía por portero reserva de la próxima temporada. ¿A quien se lo hemos vendido?, porque no creo que quiera jugar en 2ª. Ya se verá.