divendres, 4 de maig del 2007

Liverpool FC is different

En la dramàtica tanda de penals del passat dimarts, es va poder presenciar una de les imatges més inversemblants d'aquesta edició de la Champions League i pot ser de tota la història del futbol mundial. Tot va succeir quan al donar-se inici a la decisiva tanda de penals, Rafa Benítez va aparèixer assegut a la mateixa gespa d'Anfield, com si d'un campista es tractés. Avui s'ha desvetllat el motiu d'aquesta curiosa imatge.

El propi tècnic madrileny ha comentat a la web oficial del club, que el motiu d'aquesta curiosa postura, fou la falta de visibilitat per els supporters de les primeres files situades darrera de les banquetes en el Main Stand. Tots els integrants de la banqueta red estaven drets, impedint que aquests supporters poguessin presenciar correctament el desenvolupament dels penals. Davant la petició dels aficionats, Rafa va optar per asseure al terra, en una imatge que ha quedat per a la historia.

Rafa Benítez passarà a l'historia del Liverpool FC per haver portat al club a dues finals de Champions en tres temporades. Però el llibre d'història del club, està ple de pàgines amb mil i una anècdotes tant simples com l'actual. Anècdotes de mites com Bill Shankly que lluny d'adoptar actituts de divinitat i llunyanes a l'aficionat, es posen del seu costat com si d'un supporter més es tractés.

RAFA BENÍTEZ LEGEND

3 comentaris:

Anònim ha dit...

He de reconocer que al verlo en directo dije "que actitud más Mouriñesca", y no me gustó porque pensé que iba de sobrado, pero en las entrevistas a las radios nada mas acabar el partido ya explicó la situación, lo que le ennoblece aún más, y deja claro a todas luces que ha sabido entender y continuar el camino empezado por Shankly.

In Rafa we trust

Anònim ha dit...

RAFA ES GRANDE EN SUS DECLARACIONES,GESTOS ETC....,GRACIAS DIRECTIVA DEL VALENCIA POR NO CONFIAR EN EL,QUE SERIA HOY EL VALENCIA CON RAFA,DE LOS GRANDES DE ESPAÑA CON DIFERENCIA.SALUDOS A TODOS.

Javi Saiz ha dit...

Y Mourinho rezando a la virgen...

Yo no pensaba que iba de sobrado, porque todos conocemos muy bien a Rafa, sabía que sería por algun otro motivo.

Saludos