dijous, 17 de maig del 2007

CAP A ATENES!!!!


Nervis, suor, nits sense dormir, quasi be llàgrimes i per sort no hi ha hagut sang. D'aquesta manera podem descriure el transcurs de les dues darreres setmanes. Finalment ho podem dir ben alt ANEM A ATENES!!!

Tot va començar quan Kuyt marcava el penal definitiu de la tanda de penals que classificava als nois de Rafa a la final de Champions. Entre les celebracions i les pintes, es va apropar cap a nosaltres un bon amic supporter del Celtic i ens va dir que tenia reservades per nosaltres entrades per la final. Ràpidament vam dirigir-nos cap a la barra i vam fer un altre pinta. Calia celebrar-ho.

A l'endemà, despertàvem del somni. S'havia de buscar vol i els preus, mai millor dit, estaven per els núvols. Fins a 1500 € es demanaven per un vol d'anada i tornada a Atenes. Eren xifres molt altes que no ens podíem permetre. S'havia de pensar més amb el cap que amb el cor. El tema quedava descartat.

El Jordito, cul inquiet com pocs, no es rendia. D'agència de viatges en agencia, va anar consultant vols, hotels, etc. La resposta era sempre la mateixa, no hi ha hotels disponibles, i els vols continuaven als mateixos preus. Sense rendició, va continuar consultant, fins que va sorgir la idea de passar una setmana sencera a terres hel·lèniques. El vol i l'estada sortia el triple de més econòmic. No ens ho vam pensar. Faríem una setmana de vacances.

Ara calia veure qui estava disposat a viatjar. Consultes a la feina, a les dones, a la compte corrent, etc. Finalment, tant sols el Jordito i l'Stubbins, estaven disposats a emprendre l'aventura grega. I és que malgrat que el viatge s'inicia aquest proper dissabte, el llarg i tortuós camí cap a Atenes fa dies que es camina. I és que lligar el vol, l'hotel i l'arribada de les entrades, ha estat una autèntica quimera.

Les entrades ens arribàvem via Dublín ara no fa ni vint-i-quatre hores. Fins la confirmació de l'arribada de les entrades per part de la UEFA al domicili del nostre bon amic irlandès, no estàvem disposats a arriscar-nos a confirmar vol i hotels. Una vegada vam rebre la confirmació de l'arribada, ens disposàvem a confirmar totes dues coses.

El vol no va ser cap problema. Barcelona -- Ginebra -- Atenes, Atenes -- Ginebra -- Barcelona, anada i tornada per els dies 19 i 26 de maig.

L'hotel ha estat i fins i tot continua sent, un veritable mal de cap. Quan tot estava tancat, en el dia d'ahir encara rebem una trucada de que hi han problemes en el hotel inicialment contractat, però que ens hospedaríen en un altre hotel, amb la salvetat que tant sols estava assegurada l'estada per 5 dies, en comptes dels set inicialment contractats. Encara que finalment ens confirmen amb gairebe tota seguretat que tenim garantits els 7 dies.

A la mateixa hora, el nostre amic, ens trucava i ens informava que ja tenia a les seves mans totes dues entrades. Ràpidament es van pagar els diners acordats i els dos rectangles de paper que donen dret a accés a l'estadi olímpic d'Atenes el proper dia 23 de maig, estaven en el nostre poder.

Tant sols existeix una amenaça. A l'arribar cada dia a casa tots dos mirem la bústia pregant als deus de l'ateneu que no hagi arribat una citació per estar presents a alguna de les taules electorals en les eleccions del dia 27 de maig. Tant se'ns en fot! Un redmen està per sobre de qualsevol circumstància. Que els bombin! Que ens vinguin a buscar els Mossos!

Durant la nostra estada, tractarem d'actualitzar el blog amb les cròniques de tot allò que succeeixi a terres gregues. L'Acròpolis ens espera. Jróñac ke jróñac.

Taing Niall !!

23 comentaris:

Anònim ha dit...

MARE DE DEU, MARE DE DEU!!!

QUINA SETMANENTA QUE PORTEM REDS!!!

ENS MENYS DE 48 JA SEREM ALLA, I FAREM TOT EL POSIBLE PER TORNAR AMB AL 6ª COPA D´EUROPA.

DIMECRES EL COLLINS MES KOP QUE MAI VAL.

YOUL´LL NEVER WALK ALONE BARCELONA REDS. ( VOSALTRES TAMBE SEREU A ATENES )

SALUT I GO ON LIVERPOOLLLLLLLL FC.

Jordito.

Anònim ha dit...

JA PODEU VEURE QUE AL ANTERIOR COMENTARI ESTIC NERVIOS AMB LE PARAULES JE JE

ARA EN SERIO, SORT A TOTS ELS BARCELONA REDS DEL COLLINS, CATALUNYA, ESPANYA I TOT EL MON.

YOU´LL NEVER WALK ALONE REDS!!!!!!

ANEM PER LA 6 COPA D´EUROPA A ATENAS.

Jordito.

Anònim ha dit...

Vaya suerte habéis tenido, lo de la distribución de las entradas es un vergüenza, vale que los patrocinadores sostienen la competición y hay que compensarselo, pero que haya 10000 entradas que se sortean a aficionados que no son de ninguno de los dos equipos y que lo único que quieren es sacarse el pastón por ellas es de verguenza. Como dices tú están promoviendo la reventa. Pasarlo muy bien y lo mas importante

bon viatge i tornar amb la orelluda

Rafadalton ha dit...

Que be t'ho muntes Stubbins. Bé, ja saps que el nen i jo vam anar l'any passat a Paris (tot i que jo no vaig poder entrar al camp) i les sensacions son indescriptibles. L'ambient, els nervis, guanyar, la festa... una bojeria!!!

Molta sort REDS i que guanyeu la 6a, encara que sigui patint com la 5a!

Stubbins ha dit...

@ Jordito

Nen, d'aquesta no sortim, jejeje.

@JFT96

Por suerte, nuestras entradas nos la facilitó un buen aficionado y que no pretendia hacer negocio con ellas. Tan solo queria ver a su Celtic. No pudo ser, así que las facilitó a dos buenos amigos.

Ei! Ese catalán es excelente!!! Tranquil que tornarem amb la Copa!!

@ Rafadalton.

En tornar de tanta festa, bojeria y despiporre, ja saps el que m'espera.... RAMADAN!!! jajaja.

Gràcies.

Anònim ha dit...

Disfruteu molt ... ara fa un any jo estaba a Paris (sense entrada) però només per viure la gran festa del futbol val la pena.

Ja explicareu detalls ...

juan ha dit...

Yo saqué dos entradas para la Final de la UEFA de 2003. Nos eliminó el Celtic en semifinales y se las vendí por el mismo precio a un hincha del equipo escocés. Nada de negocios con los aficionados.
Me alegro de que a vosotros os haya ido igual de bien.

Anònim ha dit...

Hola, nois!

Com van els nervis?. Gaudiu del viatge, que bé s'ho val, i sort a la final. Jroña que jroña!

El Karim

Spitfire ha dit...

Molt bon viatge cap a Atenes... i sobretot. moltíssima sort reds! Desitjo de tot cor que sigueu els vencedors! Espero que pugueu cantar allò de "We won it six times" al acabar el match ;) Good luck and go reds! Bon viatge! YNWA

el Churi ha dit...

Hi reds!
Que, ja esteu liant-la per atenes??
ja es vermella grecia?? i les gregues, que??...segur que ja heu agafat una bona turka!

@jordito & stubbins:

quina putada, el meu mov es dels prehistorics i no he pogut mirar la foto!
molta sort gamberrus!
YNWA
...ENS VEIEM A LA TORNADA!

kr3st0 ha dit...

A alentar a tope!!!

Saludos

Anònim ha dit...

Ep, nois ... per punyetera casualitat ¡US HE VIST A LA TELE! Aquest migdia poso la tele i m'apareix un programa d'esports que fan a CUATRO que no se ni com es diu (són les noticies esportives) i diuen:

"Ya estan los primeros hinchas en Atenas aunque el grueso de todos ellos se espera mañana ... bla,bla,bla"

I mentre diuen això surten imatges i ¡DE SOBTE! ¡VOSALTRES! ¡SEGUR! Aguantaveu pels extrems una pancarta enorme amb alguna cosa escrita pero ha estat tant ràpid que no he pogut llegir-ho ... només he pogut llegir la primera paraula: Barcelona.

Així que vull que sapigueu que els vostres ànims han arribat fins aquí virtualment per la imatge de la pantalla de televisió.

Demà crideu per mi, ¡please! Disfruteu molt ...

Anònim ha dit...

No ho dubtis, Stubbins ... que t'he reconegut per les fotos que vas penjar al blog.

Quan llegiu això, ara ja és per curiositat: Què diu la pancarta?

Sort, again.

Anònim ha dit...

Em sembla que estic perdent la raó ... ¿no sou vosaltres aquests del video del Marca digital d'avui?

http://www.marca.com/edicion/marca/futbol/champions/es/desarrollo/997017.html

Ja no cal que em digueu que diu la pancarta ...

el Churi ha dit...

***!!!ULTIMA HORA¡¡¡***

Acabo de hablar con la representacion de los bcn reds en grecia!

Estan bien! bueno, un poquillo (bastante) bebidos, ggg....(es lo unico que han hecho hasta ahora)

...me comentan que atenas es roja, y que no se ve ningun hincha milanes, mucho red supporter!!! y que cada vez hay mas....

deciros que mañana intentaran "colgar" un nuevo articulo en este blog, asi pues....ATENTOS!!..
...TIENEN MUCHAS COSAS QUE CONTAR!

@DOLORS:

Podrien ser ells! m'han dit que van veure una camara de tv i van començar a fer el gilipolles!!!

@ TODOS LOS REDS:

Deseo que ganeis!

p.d.: La birra en atenas a 5 euretes la mitad de litro!

Anònim ha dit...

Stubbins, si les esto, que sepas que Lover y Nick, del blog de Juan andan por allí, así que si tienes suerte a lo mejor los ves por allí, seguro que a Nick no le distingues, pero con Lover lo tienes fácil, es el único red con pelo negro y tupido (je,je).

Ya se que entre 50.000 reds es difícil encontrarse, pero a lo mejor hay suerte.

VAMOS REDS ESTAMOS A UN PASO DE LA GLORIA.

kr3st0 ha dit...

Ah!!! que envidia de la buena. Esto de andar en el paro me impide gozar de esas aventuras.

Venga Reds, tomad muchas fotos, disfrutad por los que no podemos estar allá, beber toda la cerveza habida y por haber, y sobretodo darle aguante al Liverpool, sea cual sea el resultado.

C'mon Reds!!!

Anònim ha dit...

Muchisima suerte!!!! esta noche soy de mi segundo equipo que es el Liverpool.....de veras que esta es nuestra. Un saludo de un perico.

Anònim ha dit...

Today is the day.

Anims companys, la victoria serà vermella. Maldini no pot guanyar dos champions a Atenes.

Per cert. Quan torneu d'Atenes hem podeu portar una pedreta de les que tene tirades per allà?

Força Reds!!

Hernán Ðarío™ ha dit...

Muy bacana la fiesta que viven los seguidores del Milan y del Liverpool...esta final tiene un poco de favoritismo hacia el Liverpool, desde que le ganaron al Barça en Cam Now se convirtieron en grandes candidatos para ganar la presente Champions...Por Inglaterra que gane Liverpool pero mis sentimientos también siguen al Milan por la gran convocatoria de Brasileños que tiene, sobre todo si a la cabeza del rossonero va ´Kaka, el mejor jugador de la champions...

Suerte para ambos

Anònim ha dit...

Gracias a todos por esta temporada de ensueño, y enhorabuena a los rossoneri.

el Churi ha dit...

Al final no pudo ser....
pero os felicito por la temporada!

Javi Saiz ha dit...

Una lastima, espero que lo pasarais bien por allí.

Haciendo balance, y reflexionando, ha sido un temporada en la que hemos vivido tambien noches mágicas, no hay que olvidarse de eso.

Saludos y Animo, volveremos.