dissabte, 12 de maig del 2007

GOD-bye

La temporada s'acaba. El proper diumenge The Albert i The Park presentaràn un aspecte desèrtic. Ben poques pintes s'ompliran de cervesa per pal·liar la set dels supporters. A les rodalies d'Anfield, cap venedor de bufandes i banderes cantarà en veu alta els preus dels seus articles als aficionats. Cap tros de fish ni cap chip seran posades a fregir a les paelles ni cap estomac reclamarà afamat una ració d'aquest poc saludable àpat. Demà és l'últim partit a Anfield de la temporada.


Quan s'arriba a aquest partit amb tot decidit, l'ambient no és el mateix. La melancolia s'apropia dels supporters que saben que deixen la seva localitat fins al proper mes d'agost. Demà diumenge, la melancolia serà doble. GOD trepitjara per darrera vegada la verda gespa d'Anfield.

45.000 supporters es posaran en peu en la tarde de demà diumenge en el moment que una tableta electrònica marqui que el jugador a substituir, és aquell que llueix a l'esquena el dorsal número 9. Atronadors i sincers aplaudiments i càntics de lloança acompanyaran l'amarg trajecte de GOD camí dels vestidors d'Anfield per últim cop.Dilluns al matí, una samarreta vermella amb el 9 a l'esquena i el nom de Fowler ja no penjarà del penja-robes del modest i històric vestidor d'Anfield.


ROBBIE FOWLER LEGEND.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabuena Stubbins, primera visita angloparlante del blog, de un indio, si que ha sido lejana.

All that I can say is: Thank you Robbie.

No deja de ser curioso que GOD juegue su último partido en la tierra de los Dioses.

Stubbins ha dit...

@ Bibi

Thanks for your post. I'm very pleased that you enjoyed the blog. Thanks for your visit.

See you soon!

@ JFT96.

Ep! No te creas que me ha sido facil escribir eso. jejeje.

Vaya partido viviremos mañana. Raro de verdad. Será una fiesta por la previa de Atenas, pero se vivirá con tristeza por la marcha de GOD.