dissabte, 5 de maig del 2007

Fulham FC 1-0 Liverpool FC. Millora d'imatge.

Tal i com a va succeir dissabte passat en partit contra el Portsmouth, Rafa Benítez ha reservat als jugadors titulars, formant un once inicial amb els jugadors teòricament suplents amb la salvetat, en el dia d'avui, de Pepe Reina, Xabi Alonso i Jermaine Pennant. El tècnic madrileny, que no s'ha amagat de dir en els dies posteriors a la brillant classificació a la final de la Champions League que tant sols es deu de pensar en el partit d'Atenes del proper 23 de maig, Ha donat novament oportunitats als jugadors amb menys minuts aquesta temporada. En el partit d'avui, s'ha retrobat amb els terrenys de joc, l'australià Harry Kewell, després d'una llarga lesió de prop de sis mesos.

FORMACIÓ:

Reina, Arbeloa, Paletta, Hyypia, Insúa (Finnan, 74), Pennant (El Zahr, 65), Xabi Alonso, Sissoko, Mark González (Kewell, 76), Bellamy i GOD Fowler.

BON INICI DE PARTIT.

El Liverpool FC que es presentava a Craven Cottage com a brillant finalista de la Champions League, ha sortit impulsat per aquest títol honorífic i ha pogut sentenciar el partit en els primers minuts del mateix. Les bones combinacions en curt entre Fowler i Bellamy han provocat que el jugador gal·lès disposés de dues bones oportunitats que han acabat amb durs xuts de Bellamy que el porter local Niemi ha sabut aturar, no sense dificultats.

Fowler, que retrassava la seva posició per a actuar com a mitja-punta, provocava que els defensors rivals actuessin fora de la seva posició natural, deixant via lliure per a la velocitat de Bellamy, que en desmarcatges en diagonal ha portat de corcoll a la defensa dels cottagers. Molt bones sensacions i gran compenetració la mostrada per els dos davanters reds en la tarda d'avui. La combinació de velocitat de Bellamy, amb la intel·ligència i clarividència de Fowler han pogut decantar el marcador en favor dels reds amb facilitat. Malauradament no ha estat així.

PASSIVITAT LOCAL

En aquests primers minuts del matx, el Liverpool FC s'ha trobat molt còmode en el terreny de joc, davant d'un equip, el de Lawrie Sánchez, que més aviat semblava que no es jugava absolutament res en el partit, quan la realitat deia que s'hi jugava el ser o no ser l'any que ve a Premier.

Els jugadors locals tant sols han mostrat contundència sobre la figura de Xabi Alonso. El jugador basc ha sabut superar aquesta pressió amb encert. La impotència dels jugadors locals per frenar el cervell del conjunt de Benítez ha estat palesa, quan el jugador de Tolosa ha rebut un cop de cap per part de Brown a esquenes de l'arbitre. Acció que deuria d'haver estat castigada amb la targeta vermella directa.

Poc abans d'arribar al descans del partit, s'ha produït la oportunitat més clara d'el conjunt de Benítez. Pennant recollia una pilota al vèrtex dret de l'àrea del Fulham. L'anglès ha efectuat un centre-xut ras que GOD Fowler ha estat incapaç, de forma inexplicable, d'introduir dintre de la porteria de Niemi, malgrat haver contactat amb la pilota, quan es trobava en plena boca de gol.

BON NIVELL DEFENSIU.

Si el dissabte passat mostràvem certa preocupació per la pobre actuació de la defensa red, en aquesta ocasió, en la que repetí-en els mateixos protagonistes, s'ha de destacar la gran millora del nivell mostrat, sobre tot per Gabriel Paletta.

L'argentí ha mostrat una notable millora respecte la setmana passada i ha corregit tots els errors de la desafortunada actuació en Fratton Park. Paletta ha mostrat avui una gran solidesa i bones aptituds defensives, mostrant-se molt atent en totes les accions del joc. Al jugador argentí li ha estat anulat un gol al rematar de cap un córner, en una clara posició de fora de joc.

A "El Muro" encara li queda una oportunitat més en el proper i últim partit de lliga davant del Charlton Athletic, per mostrar que te lloc en aquest planter.

Malgrat la millora defensiva mostrada, el Liverpool FC ha encaixat un gol que ha comportat la derrota final. Al minut 69, el jugador nord-americà Dempsey, conduia la pilota davant de la defensa en línia red. El jugador yankee, ha fet una bona passada a la banda al seu company Rosenior i ha continuat el joc sense pilota introduint-se intel·ligentment entre la defensa red trencant el fora de joc. Quan Dempsey ha rebut la pilota de Rosenior, ja es trobava sol davant de Pepe Reina, que res ha pogut fer per aturar la rematada de Dempsey.

REAPARICIÓ DE HARRY KEWELL.

Minuts després del gol del Fulham, s'ha produït la bona noticia de la reaparició de l'australià Harry Kewell. El jugador aussie ha reaparegut després d'una llarga lesió que l'ha fet perdre's gran part de la temporada.

Kewell s'ha mostrat molt actiu i no s'ha amagat a l'hora d'encarar als seus marcadors. Al minut 81 de partit Kewell ha protagonitzat la que podria haver estat la jugada del gol de l'empat, després de recollir una pilota dintre de l'àrea i fer un xut creuat que ha sortit desviat de la porteria de Niemi, sense que Fowler pogués desviar la trajectòria inicial del xut de l'australià.

Fins al final del partit tant sols destacar la expulsió del jugador cottager Papa Diouba-Diop, després d'una entrada a destemps sobre Sissoko.

PUNTUACIONS:

Bellamy: 5 punts.
Fowler: 3 punts.
Paletta: 1 punt.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Buena imagen de "Liverpool B", gran noticia la vuelta a los terrenos de juego de uno de mis favoritos, Harry "Houdini" Kewell después de 10 meses, no 6 como escribes (ya no hubiera gustado a todos que hubieran sido 6 meses), y lamentable la manera que ha tenido el Fulham de no dejar crear juego a Xabi, con continuas faltas, y bastante agresividad.

Stubbins ha dit...

10 meses!!! Buff!

Lo cierto es que no he consultado el periodo que estuvo de baja. Eran muchos meses, pero no creí que fueran tantos.

Javi Saiz ha dit...

Yoi tambien creia que era alguno menos, la mejor noticia es esa sin duda, espero que para la próxima temporada vuelva al 100% y sea el de antes.

Como me gustan los partidos en campo del Fulham!

Saludos

Anònim ha dit...

Tienes razón Javi, huelen a fútbol antiguo, solo por el paraje en el que se juegan.

Anònim ha dit...

Un regalito para Stubbins:

http://www.lfchistory.net/redcorner_articles_view.asp?article_id=1072

lover ha dit...

Y además, cuatro jugadores lesionados, Raferas tiene un cabreo monumental con el árbitro y no me extraña! Sissoko, Reina, Mark G y Arbeloa...

Por cierto, ¿alguien tiene ya entradas para Atenas?