dimarts, 8 de maig del 2007

Champions o Premier?

Una vegada conegut el campió de la Premier League 2006/2007 i quan ens trobem a una setmana i un dia de la celebració de la final de la Champions League, és bon moment per conèixer amb quin dels dos títols es quedaria el supporter red, si s'hagués d'escollir necessàriament per un sol. La Champions League o be la Premier League.

Guanyar la Champions League, significa vèncer als millors equips del continent, a les plantilles que disposen dels millors jugadors del món, i com no, guanyar el que sense cap mena de dubte és el torneig a nivell de clubs més important i de més rellevància del món.

Per la seva banda, guanyar la Premier League, significa imposar-se en el campionat de la regularitat. El guanyador d'una lliga de tots contra tots, es indubtablement el millor de tots els participants. Aquell que aconsegueix més punts, és amb números a la mà, el millor.

Deixa el teu vot. Gràcies.





12 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaya pregunta mas difícil, ¿Papá o Mamá?

Hace dos años te hubiera dicho Champions y hoy te diría Premier, supongo que quieres el que hace mas tiempo que no catas. Yo creo que la Premier es el premio a la regualridad y la Champions a la inteligencia.

P.d.: Stubbins, en el post anterior te deje una anécdota sobre ti(jeje).

Anònim ha dit...

..."i quan ens trobem a una setmana i un dia de la celebració de la final de la Champions League"

Hey, hey ... ¡el Liverpool juga la final de la Champions,no de la UEFA! ... encara falten DUES setmanes i un dia ...

I tu a qui estimes més ¿al papa o a la mama?

Stubbins ha dit...

@ JFT96

Bien, yo elijo la Premier. Os razono mi preferencia. Yo soy un romanticón y soy de los que creo que la Champions la debieran de jugar tan solo los campeones de liga, como se hacia unos quince años atrás. El ganar un título de liga define a las claras que hay un buen equipo detrás.

El actual formato de la Champions, pues si, cada 15 dias tienes unos enfrentamientos espectaculares, millonadas de euros de por medio, pero el campeón no siempre es el mejor. Ejemplo, hace dos años en Istanbul.

Sobre lo de Albert Stubbins, si que lo vi si. Agradezco el detalle. Cuando haya tiempo, le haré un artículo dedicado a su figura, a la de Stubbins, no la mia!

@ Dolors

Tens raó, són avui tot just dues setmanes. Crece que en el blog de Juan o el de Javi van escriure que la final era el 23 d'abril. Atenes pot amb tots nosaltres, jejeje.

Anònim ha dit...

DONCS JO ESTIC,EN EL STUBBINS,JO CREC,PER JUGAR LA CHAMPIONS L´HAURIEN DE JUGAR ELS CAMPIONS DE LLIGA I EL 2 DE LA SEVA LLIGA, ITREURIA LA LLIGETA,I DE BON PRINCIPI A L ELIMINATORIA,DE BON TROS LIVERPOOL,I AC MILAN NO HAN SIGUT ELS MILLORS A LES SEVAS LLIGAS,NI D´EUROPA.NO PODEN ESTAR 18 ANYS SENSE GUANYAR UNA LLIGA I JA ENS TOCAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.APA RECORDS A TOTS I ENS VEIEM A LA FINAL EL NOSTRE KOP DE BARCELONA.RECORDS STUBBINS

Anònim ha dit...

Están dando la final de Copa de Europa en el plus, la han adelantado y no han avisado,...... a no, estos de azul y rojo son los perdedores de las semis.

Stubbins ha dit...

@ Papi

Sí Senyor!

@ JFT96

Muy bueno, jajaja. No sabía yo que habia final de consolación, como en la natación. jejeje.

Javi Saiz ha dit...

Vale si, me equivoqué y puse que la final de la Champions es el 23 de Abril jajajajaja.

Yo me decantó, en contra de la mayoría, por la Champions League. Creo que es nuestra competición, la que nos ha hecho grandes y en la que mas gestas hemos conseguido. Es un torneo mas dificil de ganar en mi opinion, la Premier es cierto que es la regulraidad, y seguramente gana l equipo mas fuerte,

Saludos

kr3st0 ha dit...

EPL, sin duda.

Spitfire ha dit...

Doncs jo, personalment, em quedo amb la Champions League. Els tornejos del KO són més espectaculars i sembla que la gent es volqui amb l'equip més intensament. Així que desitjo de tot cor que la Champions sigui vostra aquest any...

PD: pot ser prefereixo la Champions a la Premier perquè no sé que se sent al guanyar un torneig a la regularitat... amb el meu Espanyol només sé que es guanyar 2 Copes del Rei (de moment) ^^ Salutacions!

Hernán Ðarío™ ha dit...

Sin duda alguna The English Premier League

United! United!

Saludos

Javi Saiz ha dit...

No entiendo como se pueden pasar por blogs reds...

Gran fichaje el de Lucas Leiva.

Saludos Stubbins

Anònim ha dit...

Fa molt temps que no us escric pero aixo no vol dir que no us llegeixi. Jo he donal el meu vot a la champions league perque crec que es la nostra competició i que hem de seguir fent història.

@ JFT 96

Yo al contrario que tu prefiero la tengo mas a mano jeje y ahora ya estoy un poco con la euforia de la final que empieza a crecer y apuesto por la champions.

@ Spitfire

Se que no es el lloc ni el moment pero FORÇA MÀGIC ESPANYOL. Ens veiem a glasgow.