dimecres, 21 d’abril del 2010

Ticket to ride.

Amb menys dificultats que els jugadors i cos tècnic del Liverpool, una vegada més els BARCELONA REDS emprenem viatje i aventura per donar suport a l'equip. Aquesta vegada, igual que l'any passat, toca visitar el Vicente Calderón per enfrontar-nos a l'Atlético de Madrid. Un duel com sempre marcat pel retorn de Fernando Torres a casa seva i que tal i com va succeïr l'any passat (en duel de Champions League) no es podrà produïr donada la baixa per lessió del golejador Red de Fuenlabrada.

Aquest migdia partía l'expedició red de Liverpool en tren fins a París on faràn nit per demà traslladar-se amb ferrocarril cap a Bordeaux on s'espera agafar un avió que pugui esquivar el núvol de cendra que cobreix gran part d'Europa i presentar-se a l'aeroport de Barajas. Tota una odissea.

Amb l'esperança que el trànsit aeri estigui plenament restablert de les inclemències produïdes per l'erupció del volcà islandès de nom irreproduïble, ens presentarem a Madrid per passar una jornada de festa amb els nostres germans de Madrid Reds i la resta de supporters que es puguin traslladar des de les illes. De tot plegat, us tindrem degudament informats durant el proper cap de setmana.

5 comentaris:

Jose I. Fernández ha dit...

Os invito a leer en mi blog el análisis que he hecho del Liverpool de cara al partido de mañana frente al Atleti.


Un saludo!

Jaume21 ha dit...

Si vam poder guanyar nosaltres al Atleti per 3 a 0 el Liverpool segur que pot. Sort pel partit!

Jaume

Anònim ha dit...

Hola Familia, us vaig veure a Tele5, ens omple d'orgull que desde kualsevol punt del mon el Liverpool Mai Camini Sol pasi el que pasi estigui com estigui Liverpool Never Walk Alone!!.

Josep Maria Azcon, Mai Camina Sol.

Anònim ha dit...

¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿Ya eres persona????????El meu pare encara flipa, crec que tenim un supporter més, juas, juas.

Remuntada!!!!!

Rosa (of the Kop)

Unnati Aranya Apartments Noida ha dit...

Very nice and intersting Pic... .many thanks.
unnati aranya apartments noida
aranya sec-119 noida
unnati aranya noida
unnati aranya group
unnati aranya group noida