dilluns, 29 de març del 2010

45 minuts d'excel·lència futbolística.

LIVERPOOL FC 3-0 Sunderland AFC


Inconmesurable, imparable, virtuós. Podríem estar bona part de la crònica sense aturar-nos un sol moment qualificant el joc dels homes de Benítez durant els primers quaranta-cinc minuts del partit d'ahir contra el Sunderland. Possiblement i conjuntament amb els sis minuts pletòrics de futbol de la nit del Portsmouth a Anfield, els millors minuts de la temporada. Joc ràpid, vertical, al primer toc e imaginatiu i per suposat, gols. Gols que Fernando Torres aconsegueix marcar a parells i setmana darrera setmana. El noi de Fuenlabrada, porta camí de convertir-se, si no ho és ja, en una veritable Red legend. El "pass & move" que Bill Shankly va deixar com a doctrina futbolística, ahir tornava a reviure a Anfield, amb les conseqüents mostres d'aprovació d'una grada totalment entregada.

Ben ràpidament el Liverpool posava setge sobre la porteria del jover porter escocès Gordon. Agger rematava i el porter devia d'emprarse a fons per evitar el gol, tant sols era el primer minut de joc. I tant sols havien transcorregut 3 minuts de joc, quan Pepe Reina servia una pilota llarguíssima que Fernando Torres recollia enganxat a la banda i gairebé en el banderí de corner. The Kid, envoltat per tres defenses, condueix inicialment la pilota cap a l'exterior, amaga cap a l'interior i torna a buscar l'exterior per trobar l'angle suficient per etzibar una cacaco en parabola que es colava per tota l'escaire de la porteria visitant. Enorme.

A partir d'aquí, monòleg futbolístic total del Liverpool amb ocasions per a tots els gustos. Jugadas d'arribada des de el darrera de Torres o Gerrard que sortien fregant el pal. Rematades de cap de Maxi que Gordon treu miracolosament. Xuts llunyans de Babel o de Glen Johnson que aquesta vegada si que acabaría en gol en el minut 32 de joc. El lateral dret del Liverpool, novament oferia la millor de les seves imatges, recordant al lateral trencador de l'inici de la temporada. Impressionant prestació de Johnson que sembla plenament recuperat de la seva lessió.

No acabaría aquí el setge i el "blitz" del Liverpool sobre la porta dels d'Steve Bruce. En una mateixa jugada, primer Babel i després Fernando Torres en doble ocasió, xut al pal inclós, feien que Ian Rush i Alan Hansen s'aixequessin dels seus seients al Main Stand, a punt de celebrar un nou gol. El primer temps finalitzaba amb un Liverpool totalment volcat sobre la meta d'un indefens Sunderland.

El segon temps, s'iniciava amb un Liverpool igualment ofensiu i amb fam de gols. Fernando Torres novament, ben a punt estava de tornar a marcar, però el seu xut a porta, després d'una magnífica jugada de Johnson, anava a petar al cos d'un contrari. Els mateixos protagonistes repetirien acció a l'hora de partit i aqusta vegada el de Fuenlabrada no perdonaría i faria pujar el tercer gol al marcador.

A partir d'aqui, Benítez aprofitava per donar descans a homes com Kuyt, Torres i Gerrard. Destacable i impressionant l'ovació dispensada per Anfield a l'heroi de la tarda, Fernando Torres. Amb tot sentenciat, el Sunderland donava indicis de recuperació amb diverses aproximacions a la porteria d'un inèdit Reina, que tant sols va haver de esforçar-se per enviar a corner de sensacional estirada un xut de Bolo Zenden, ex-jugador Red.

Com cada final de temporada, els equips de Benítez comencen a donar la seva millor imatge. Esperem que no sigui massa tard i assolir els objectius plantejats per a final de temporada que no són altres que la quarta plaça i arribar a la final de l'Europa League. Amb jugadors com Torres, Gerrard o Johnson en plena forma, sembla més que factible.

FORMACIÓ:
Reina, Johnson, Carragher, Agger, Insua, Maxi Rodríguez, Mascherano, Gerrard (C) (El Zhar 81'), Babel, Kuyt (Aquilani 70') i Torres (NGog 78').

GOLS:
1-0 Torres 3'
2-0 Johnson 32'
3-0 Torres 60'

7 comentaris:

Stubbins ha dit...

Dona gust fer una crònica així. Superoptimista de cara a final de temporada.

Puntuacions:

Torres: 5 pts.
Johnson: 3 pts.
Kuyt: 1 pt.

Anònim ha dit...

Hola REDS, molt bon partit buscant el gol desde el primer minut, Golas del niño i quin gol senyors quin gol!, molt bon gol de Johnson i molt bon jugador ens donara moltes coses en atac despres el segon de Torres bona jugada i genial el pase del Lateral angles i magnifica la finalitzacio del 9 del Liverpool; aket es el cami per lluitar per el kuart lloc i per arrivar a la final de la Europa League; per cert ahir no va jugar la dupla Mascherano-Leiva al igual que el partit contra el Portsmouth.

TORRES: 5 Punts
Johnson: 3 Punts
Agger: 1 Punt

Josep Maria Azcon,
Mai Camina Sol

el Churi ha dit...

Els meus:

Torres 5

Agger 3

Gerrard 1

Anònim ha dit...

Torres 5
Gerrard 3
Johnson 1

xavi martin ha dit...

gran partit.

Torres 5

Gerrard 3

johnson 1

Jorge-George Olmos ha dit...

Primera parte magnifica,creo que con el del Tottenham la mejor primera parte.

Torres:5
Johnson:3
Maxi:1

Perdonar por no pasarme más por aqui

Stubbins ha dit...

Els meus:

Johnson: 5 pts.
Torres: 3 pts.
Gerrard: 1 pt.

Puntuacions finalitzades.

Torres: 23 pts.
Johnson: 10 pts.
Gerrard: 8 pts.
Agger: 4 pts.

Puntuen per la general:

Torres: 5 pts.
Jonhson: 3 pts
Gerrard: 1 pt.