dimecres, 22 de juliol del 2009

No arriba la victòria.

Thailandia 1-1 LIVERPOOL FC

Continua sense arribar la primera victòria de la pre-temporada, una vegada disputats tres partits de preparació de cara a l'inici de la competició oficial el proper 15 d'agost a White Hart Lane davant del Tottenham.

En partit disputat aquesta tarda al Rajamangala National Stadium de la capital tailandesa, Ryan Babel aconseguia avançar als sis minuts de joc als de Benítez al aprofitar una llarga passada de Jamie Carragher, anotant d'aquesta manera el primer gol de la pre-temporada. El jove jugador holandès, s'ha mostrat molt actiu i participatiu durant tot el partit i ben a punt ha estat d'incrementar les diferències en el marcador, al igual que Kriztian Nemeth que compartia amb N'Gog les dues posicions més atacants. Cap dels jugadors internacionals espanyols, han estat de la partida inicial.

En el segon temps, jugadors com Torres, Arbeloa, Riera o Mascherano, han disputat minuts. Xabi Alonso, no ha disputat ni tant sols un minut, incrementant d'aquesta manera els rumors que l'apropen cada cop més fora del club d'Anfield. Avui fins i tot s'ha fet públic l'interès de Manchester City i Chelsea per el jugador basc.

Al minut 72, el jugador local Panupong Sutee aconseguia batre al jove porter Gulacsi, establint l'empat a un gol final.