dilluns, 20 de juliol del 2009

La pre-temporada del mal rotllo.

Ja s'ha posat en marxa la temporada 09/10 en les files del Liverpool FC. La maquinària red ja comença a donar els seus primers passos en un nou exercici futbolístic on el màxim objectiu, una vegada més, és la consecució del 19è títol de lliga. I de moment, no és pot dir que hagin començat gaire bé les coses, al menys pel que respecta a resultats esportius.

En els dos primers compromissos de caràcter amistós que han efectuat els de Rafa Benítez, s'han obtingut un empat sense gols i una derrota amb equips notablement inferiors com ara són el FC St. Gallen suïs i el Rapid de Viena austríac. Partits en els que l'única nota positiva han estat les bones actuacions dels joves valors del planter com Daniel Pacheco i Kriztian Nemeth.

Hores d'ara, l'equip es troba a Bangkok on en els propers dies efectuaràn dos partits amistosos més amb un conjunt tailandès i amb una sel·lecció de jugadors de Singapore. En aquests compromisos, Rafa Benítez ja podrà comptar amb la totalitat dels seus efectius, després de la incorporació a l'expedició de tots els internacionals espanyols, amb dies de permís després de la celebració de la Copa de les Confederacions de Sudàfrica.

I a Bangkok es troba el protagonista de l'estiu, que no és altre que Xabi Alonso. El donostiarra ha viatjat amb la resta dels seus actuals companys a Tailàndia, malgrat les suposades avançades converses amb el Real Madrid per tal de fer-se amb els serveis del mig-campista per una suma propera als 36 milions d'Euros. El seu company de la mitja red, Javier Mascherano, també és a terres orientals, tot i la posible existència d'una oferta similar del FC Barcelona per el jugador argentí.

Rumors i més rumors que afecten sense cap mena de dubte el normal desenvolupament d'una pretemporada, en la que únicament la visita el proper 2 d'agost del Liverpool FC a Barcelona, per enfrontar-se amb el RCD Espanyol fa animar a una fins al moment poc il·lusionada afició Red. Caldrà esperar millors aconteixements.

5 comentaris:

Alba ha dit...

Molt sobint aquests resultats no són orientatius, ja que el rodatge dels dos equips és completament diferent.
Salutacions

pablo ha dit...

Estos resultados son solo anécdota, maestro.
Lo que si espero es que se arregle cuanto antes lo de Xabi Alonso. Espero que se quede en Liverpool, claro.

Un abrazo.

Albert ha dit...

Els amistosos de poc serveixen a part de per guanyar diners.

Jo sóc de l'Everton (primer, del Barça) però aquest bloc està molt bé. T'he afegit a la meva llista de blocs de futbol i altres esports.
Adéu!

Jorge-George Olmos ha dit...

A ver si se cierra ya lo de los rumores que ya huele.

Un abrazo a los Barcelona Reds,nos vemos en Agosto

Stubbins ha dit...

@ Albert

En aquest blog tothom és ben rebut.... Fins i tot els Bluenoses, jejeje.

Gràcies per la teva visita.