dilluns, 1 de setembre del 2008

Carrusel d'altes i baixes.

Com cada any, l'arribada del mes de setembre és sinònim de compres i vendes de jugadors, d'ofertes i de demandes en el mercat futbolístic i de jornades inacabables per a les secretàries tècniques. A la redacció d'aquest post, encara manquen un hora i mitja i a saber quines sorpreses depara el mercat persa que és en aquests moments el futbol internacional. Pel que fa al Liverpool, aquestes han estat en les darreres hores, les novetats en un dia força estressant per Melwood.

STEVE FINNAN, NOU JUGADOR DEL R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA.

El brau lateral dret internacional per la República d'Irlanda, ha estat traspassat al club barceloní, per el qual signarà un contracte de dos anys de durada. El ja ex-jugador red, va arribar a Anfield ara fa cinc temporades de la mà de Gerard Houllier provinent del Fulham FC. Durant la seva estada al Liverpool FC, Finnan ha disputat un total de 216 partits oficials, aconseguint la gloriosa Champions League de l'any 2005, la FA Cup de l'any següent una Supercopa d'Europa i una Community Shield.

La seva edat (32 anys) i que la posició de lateral dret sembla estar abonada a Alvaro Arbeloa i el nou arribat Phillip Deggen, ha forçat la sortida d'un jugador d'una condició física excepcional i una cama dreta de seda que assortia als davanters de centrades mil·limètriques per a ser rematades.

Donem la benvinguda a Finnan a casa nostre. Tractarem en el possible de que durant la seva estada, no deixi de rebre mai l'estima de l'afició red.

VORONIN CEDIT UNA TEMPORADA A L'HERTHA DE BERLIN.

Desprès de que el jugador ucraïnès no fos de l'agrat de la direcció tècnica del RCD Espanyol i no podes formar part de la operació Albert Riera, des de el club s'ha buscat una sortida per a Andreiy Voronin en forma de cessió per un any a l'Hertha de Berlín de la Bundesliga.

Serà el retorn de Voronin a una lliga que coneix suficient donada la seva estada anterior al Bayer Leverkusen, abans de fitxar per el Liverpool. De ben segur Voronin trobarà els minuts que no podia gaudir en el Liverpool FC, en un campionat en el que te un molt bon cartell.

CONFIRMACIÓ OFICIAL DEL FITXATGE D'ALBERT RIERA.

Finalment s'ha donat oficialitat al fitxatge d'Albert Riera per el Liverpool FC. El de Manacor, serà jugador red les properes quatre temporades i Rafa Benítez s'ha mostrat encantat per l'arribada d'un jugador d'unes característiques ofensives tant complertes i polivalents com les que pot aportar el jugador internacional espanyol.

9 comentaris:

Sentimiento Perico ha dit...

Hacia tiempo que no me pasaba por aqui amigos, creeis que hemos acertado en el espanyol con el fichaje de finnan? Yo tengo dudas de que riera triunfe en la premier la verdad.

Un saludo.

http://sentimientoperico.blogspot.com

Anònim ha dit...

No te res a veure pero. Es cert aixó?

"15 de marzo de 1892 por John Houlding, el propietario de Anfield. Houlding decidió formar su propio equipo después de que el Everton FC fuera desahuciado de Anfield por problemas con el alquiler. El nombre original, Everton FC, cambió a Liverpool FC después de que The Football Association rechazase reconocer al equipo como Everton."

Ho he trovat aquí http://futboldelagente.wordpress.com/category/liverpool-fc/

Stubbins ha dit...

@ David.

En quant pugui, em passo pel blog i et faig un breu anal·lisi d'Steve Finnan. Heu fet una gran adquisició.

@ Longui

Així és. El Liverpool FC va nèixer com a consequència de que el Everton FC va abandonar Anfield i el seu propiertari va crear un nou equip de futbol, el Liverpool FC.

Stubbins ha dit...

Per a interessasts:

Partit de Reserves a les 20:00

Middlesbrough Vs LIVERPOOL FC

Consulteu a Rojadirecta.org. El link al partit sembla funcionar perfectament.

Deportivista ha dit...

El Liverpool ha construido un buen equipo esta temporada. A ver si este año se consigue ganar la Premier league.

Un saludo.
http://marcador-deportivo.blogspot.com/

Alba ha dit...

Unes ultimes hores d'allo mes mgudes en el Liverpool. Esperem que serveixin d'alguna cosa aquesta ultims moviments.
Salutacions

juan ha dit...

Yo no entiendo lo de Finnan, de verdad. ¿Por qué se le marginó la temporada pasada? Espero que le vaya bien en el Espanyol. Mejoró muchísimo con la llegada de Benítez y luego...le que me preguntaba antes.

Rafadalton ha dit...

Tampoc te res a veure, però ho podeu tenir més complicat a la Premier encara. Habeu vist el projecte Al Fahim?

:-DDD

AD ha dit...

Una lastima Voronin, a mi es un jugador que sinceramente me fascina pero en Inglaterra no tuvo su oportunidad.
Me sorprendio lo de Finnan, casi un historico en el ultimo tiempo de los 'reds', que se marche asi.

Me gusto tu blog, es bastante interesante. ¿Te interesaria un intercambio de links?
Si estas dispuesto comentamelo en una entrada de mi blog.

Gracias, y un saludo.

Devo

El Balón Europeo