dissabte, 15 de març del 2008

I duren i duren....

LIVERPOOL FC 2-1 Reading FC

Setena victòria consecutiva (5 de Premier i 2 de Champions) dels de Benítez en una nova edició d'un rush final de temporada impecable que ha portat al Liverpool FC a recuperar una bona part dels punts perduts ara fa unes setmanes, per estar a tant sols 8 punts del liderat de la classificació, comandada per el Manchester United amb 67 punts, això si, amb un partit menys que els Reds.

Arribava el Liverpool FC amb la vitola d'equip brillantment classificat per els quarts de final de la Champions League, després de la victòria aconseguida entre setmana a San Siro enfront del campió italià l'Inter de Milan. El partit davant d'un dels equips de la zona baixa de la taula, presagiava que els de Rafa Benítez no tindrien cap mena de problemes en aconseguir els tres punts en joc a Anfield.

Ben aviat s'ha comprovat com aquests presagis eren massa optimistes. Transcorria el minut 5 de partit, quan en una jugada assajada, Matejovski feia pujar el 0-1 al marcador gràcies a un inapel·lable e imparable xut des de fora de l'àrea al que Pepe Reina res podia fer tret que seguir la trajectòria de la pilota camí de la xarxa de la seva porteria. Malament es posaven les coses per el conjunt d'Anfield. En un tres i no res, els de Benítez devien d'afrontar una remuntada si volien que els tres punts en joc, es quedessin a casa.

Però aquest Liverpool es ben diferent al de la resta de la temporada. Aquest Liverpool ha trobat el seu esquema i patró de joc. Aquest Liverpool sap que a base de molt esforç, pot aconseguir la victòria davant de qualsevol rival i davant de qualsevol circumstància. I així ha estat. Lluny de vindre's abaix moralment, els de Benítez han plantejat un partit de molta velocitat amb un Xabi Alonso comandant el mig del camp amb la companyia inestimable d'un novament colossal Javier Mascherano. Seria l'argentí qui d'un potent xut de cama dreta, faria pujar l'igualada al marcador en el minut 19 de partit. Era el primer gol del mig-campista argentí com a jugador red, merescut premi per una temporada immensa de l'ex-jugador de River Plate.

Pitjor sort ha tingut Ryan Babel per obtindre un merescut premi en forma de gol, al seu voluntariós treball. L'holandès, ha trencat una vegada i un altre la defensa del conjunt de Coppell, desequilibrant el joc per la banda esquerra de l'atac red, sense trobar el camí del gol. Quan ho ha aconseguit, el gol li ha estat anul·lat correctament per fora de joc.

El Reading, és un dels equips que malgrat la seva compromesa situació en la classificació, mai donen l'esquena a cap partit. I avui no ha estat una excepció. Els homes de Coppell han disputat el partit de tu a tu als homes de Benítez, amb un joc molt físic, on per sort per els interessos reds, la victòria ha caigut del costat local. I l'executor del triomf no podia ser altre que Fernando Torres. "El Niño", al ben poc d'iniciada la segona part, s'elevava entre els defensors royals per connectar un potent cop de cap com marquen els canons, a centrada de Gerrard, que entrava sense remissió en la porteria de Hahnemann.

Era el 2-1 que tornava a portar la normalitat i la tranquilitat a Anfield. Els de Benítez han intentat ampliar aquesta avantatge, però no ha estat possible, malgrat els continus intents d'un Xabi Alonso immens en la tarde d'avui que volia donar-se un homenatje després d'estrenar paternitat aquesta mateixa setmana.

Eminuts finals, han estat de cert neguit per el Liverpool, que ha notat l'esforç realitzat entre setmana a Itàlia, i ha vist com el Reading posava seriós setge al porteria de Reina. En aquest punt del partit, ha sobresortit la figura de Martin Skrtel, que ha lluitat com un veritable gladiador.

Al final, els tres punts queden a Anfield i el partit del proper diumenge a Old Trafford, marcarà el destí del Liverpool FC d'aqui a final de temporada. Guanyar, significaria tornar a enganxar-se a la lluita per a alguna cosa més que una quarta plaça. Pot passar de tot.

FORMACIÓ:
Reina, Arbeloa, Carragher, Skrtel, Fabio Aurelio, Xabi Alonso, Mascherano, Gerrard (Hyypia), Kuyt (Benayoun) , Babel (Riise) i Torres.

GOLS:
1-1 Mascherano 19'
2-1 Fernando Torres 48'

9 comentaris:

Stubbins ha dit...

Here we go!!!!

Ojo que com es guanyi a Old Trafford.... ens posem en la lluita pel títol.

Les meves puntuacions.

Mascherano: 5 pts.
Xabi Alonso: 3 pts.
Skrtel: 1 pt.

Salut a tothom.

Anònim ha dit...

Mascherano 5
Alonso 3
Torres 1

Anònim ha dit...

Vale, tengo que confesar que me estoy dejando llevar por el optimismo de Juan de hace una o dos semanas, pero si a los ya conocidos grandes finales de temporada de la era Benitez le sumamos que a estas alturas, a diferencia de otros años, no hemos perdido nuestras opciones en liga, creo posible (casi imposible, pero imposible is nothing) el levantar la copa de campeones de liga. El Arsenal está notando la falta de banquillo, y al Man U le está pasando lo que nos pasaba a nosotros hace un mes, mil ocasiones para meter un gol, así que keep the faith.

Tengo que dar gracias al Reading por mantener vivo el fútbol tradicional inglés de brega y ataque (puede que nuestros lastimados jugadores no piensen lo mismo), son pocos los equipos que siguen ese camino hoy en día, West Ham, Tottenham, y poco mas, y de los equipos grandes creo que lo mas parecido a un equipo inglés somos nosotros o el Man U.

LMP:
Xabi - 5 punts
Masch - 3 punts
Skrtel - 1 punt

Javi Saiz ha dit...

Buen partido de los chicos, ojo que yo tb creo en el título! jeje, no es imposible aunque sea muy complicado, los demás van a fallar y tenemos enfrentamientos directos.

Individualmente, Babel ahora si que me está convenciendo, aunque creo que todavía le falta está en gran forma, y Skrtl está tomando responsabilidades en la zaga, hace ayudas, muestra personalidad y da seguridad que es lo que importa. Un gran acierto.

Hemos pasado de ser un equipo plano a un equipo dinámico en la misma temporada, muy pocos son capaces de esto.

Xabi- 5 puntos
Skrtel- 3 puntos
Babel- 1 punto

saludos a todos

Anònim ha dit...

Aviso para todos los Reds, hoy en la web del Periodico gran entrevista a Fernando Torres

www.elperiodico.com hay que registrare y despues ir a la seccion del dominical y ahi esta,

"Fernando Torres: en inglaterra me respetan".

Stubbins ha dit...

Derrota del Neverton contra los cottagers (1-0). Jornada redonda y la cuarta posición más afianzada.

Hay que aprovechar la situación y luchar por algo más.

A ganar contra el Man Who!!!

lover ha dit...

Mascherano 5
Torres 3
Babbel 1

El equipo parece engrasado,la maquinaria va al m�ximo, y ganamos partidos que hace dos meses habr�amos empatado...!!

Anònim ha dit...

torres torres torres!!!! Me quedo sin palabras ante el Niño. Maravilloso. Mis puntos:

Fernando Torres 5

Kuyt 3

Mascherano 1

un abrazo

Stubbins ha dit...

Puntuacions tancades:

Mascherano: 19 pts.
Xabi: 16 pts.
Torres: 9 pts.
Skrtel: 5 pts.
Kuyt: 3 pts.
Babel : 2 pts.

Puntuen per la general:

Mascherano: 5 pts.
Xabi: 3 pts.
Torres: 1 pt.

Gracies a tots.