dissabte, 29 de desembre del 2007

Torna Agger

El defensa central danès Daniel Agger, podria retornar als terrenys de joc demà diumenge en el City of Manchester Stadium, després de haver causat baixa mèdica durant tres mesos, a conseqüència de la fractura de l'os metratarsal del seu peu. La bona noticia, esperada amb ansietat per tots els aficionats, té però una cara negativa. Aquesta no és altre que la tornada a l'equip titular d'Agger ve precipitada per les series molèsties físiques del seu substitut natural en l'onze titular, Sami Hyypia. El central finès pateix una lesió en el seu turmell, produïda en el darrer partit enfront del Derby County en el Boxing Day.

Segons paraules del propi Rafael Benítez, el fet que Hyypia sigui seriós dubte fins a ultima hora per el partit de demà enfront del Manchester City, faria avançar la reaparició del jove central Daniel Agger, el qual porta entrenant a bon ritme des de fa ja algunes setmanes.

Daniel Agger va fer la seva darrera aparició de curt, el passat 15 de setembre al Fratton Park de Portsmouth (0-0), lesionant-se el seu peu en els entrenaments previs al partit de Champions League que enfrontava als reds amb el Porto FC a terres portugueses. Curiosament, la seva lesió va coincidir en el temps i en la forma amb la del mig-campista Xabi Alonso, que després d'una fugaç reaparició davant de l'Arsenal, va recaure novament, recuperant-se ara si de forma definitiva, setmanes enrere.

Durant la llarga baixa del central danès, l'equip ha vist mimbada notablement la seva capacitat per sortir des de les posicions més endarrerides amb criteri i un bon control de pilota, accions que el jove internacional per Dinamarca, domina a la perfecció.