dissabte, 22 de desembre del 2007

La sentència arriba en un quart d'hora.

LIVERPOOL FC 4-1 Portsmouth FC

Un quart d'hora en el que la fortuna ha estat del costat dels reds, ha estat suficient per decidir un complicat compromís davant d'un dels equips més perillosos del campionat quan actua com a visitant. Benayoun i Distin en pròpia porta han planat el camí per el retrobament de la victòria per els de Benítez després de dues derrotes consecutives.

El marcador final de quatre gols a un, pot oferir una imatge de partit plàcid per els de Benítez. Aquesta impressió, s'allunya bastant de la realitat. A l'hora de la veritat, el partit ha resultat bastant ensopit, donada la suficiència amb la que han actuat els reds, que han viscut de rendes després d'obtindre dos gols quan tant sols es portaven disputats quinze minuts de joc. Benayoun al engaltar una perfecta boleia a centrada de Kewell, després d'una magnífica jugada individual de Torres i el defensa central Distin en pròpia porta, després d'un rebot en una pugna novament amb Fernando Torres, han decantat ben ràpid el matx del costat dels d'Anfield.

A partir d'aquí, ben poca cosa més a destacar fins al tram final del partit. El Liverpool ha jugat molt còmode a veure-les vindre i els atacs del Pompey eran tallats de soc arrel per un Mascherano incommensurable al mig del camp. En el dia d'avui, "El Jefecito" a part d'oferir la seves condicions innates de recuperador de pilotes, ha donat mostres d'una millora notable en la direcció del joc, sent l'iniciador de les jugades que han decidit l'enfrontament.

L'equip de Redknapp però, ha vist compensada la seva constant busqueda del gol que els hi donés esperances de donar la volta al marcador en el minut 57, amb un gol obra de Benjani. Els temors a l'empat no han arribat a les grades d'un novament apàtic Anfield, ja que deu minuts després, Fernando Torres ampliava l'avantatge local en el marcador, al aprofitar un refús de David James després de que Babel intentés superar la sortida de l'ex-proter red.

No acabaria aquí la tarde golejadora per el de Fuenlabrada. Fernando Torres, tornaria a marcar a cinc minuts de la finalització del partit al engaltar a l'interior de l'àrea una bona asistencia amb el cap del capità Steven Gerrard. Una vegada més, Torres amplia la seva targeta de presentació com a golejador, malgrat a uns detractors que setmana a setmana han d'amagar-se en la seva pròpia crítica infundada. Torres no es cáncer, es piscis.

Inici alentidor del Liverpool en el calendari nadalenc, que tindrà continuïtat el proper dia 26, festivitat de Sant Esteve, per enfrontar-se al Derby County. Bona ocasió per aconseguir una nova victòria.

FORMACIÓ:
Reina, Arbeloa, Carragher, Hyypia, Riise, Benayoun, Mascherano, Gerrard, Kewell, Torres i Kuyt.

GOLS:
1-0 Benayoun '13
2-0 Distin (PP) '16
3-1 Fernando Torres '66
4-1 Fernando Torres '85

5 comentaris:

Stubbins ha dit...

Les meves puntuacions (vuelvo a los orígenes)

Mascherano: 5 pts.
Fernando Torres: 3 pts.
Kewell: 1 pt.

BON NADAL - FELIZ NAVIDAD - MERRY CHRISTMAS.

Alba ha dit...

Una bona victoria després de dues derrotes. Com a mínim ha de servir per agafar moral de cara als següents partits.
Salutacions

Albert Olivé ha dit...

Pensava que Torres no seria un bon fitxatge, el veia un noi massa valorat, però m'he adonat que el que li passava a l'Atletico és que no podia amb tota la presió que tenia a sobre.

Vinga molt bones festes i endavant Liverpool!

juan ha dit...

Les meves puntuacions

Torres 5 punts

El Jefecito 3 punts

Stevie G 1 punt

Stubbins ha dit...

Tancades les puntuacions.

Torres: 8 pts.
Mascherano: 8 pts.
Gerrard: 1 pt.
Kewell: 1 pt

Doble empat per a la puntuació general. Per desempatar prevaldrà el total de vots obtinguts. Amb la qual cosa, la puntuació general quedarà així.

Torres: 5 pts.
Mascherano: 3 pts.
Gerrard: 1 pt.

Si no us agrada, ho sento, però com que el blog és meu, "yo me lo guiso, yo me lo como".