dilluns, 6 d’agost del 2007

Un amistós calentet

FEYENOORD ROTTERDAM 1-1 LIVERPOOL FC

Ningú diria que el partit disputat ahir a Rotterdam es tractava d'un amistós de pretemporada. El partit va tindre de tot. Des de gols que no van pujar al marcador, penals inexistents i la tensió pròpia d'un partit de competició que va derivar en una tangana on Steven Gerrard va emular als gran campions pugilístics britànics com Frank Bruno o Lennox Lewis enviant un directe de dretes a la mandíbula d'un jugador rival.

El Liverpool FC va afrontar el partit amb molt bona predisposició. En els compassos inicials del mateix, perfectament es podria haver deixat sentenciat el matx en varies ocasions. Els reds arribaven sense gaires problemes a la porta holandesa i va ser Kuyt, que ahir compartia davantera amb Voronin, qui de no ser per la falta d'encert arbitral, hagués inaugurat el marcador al escopir la porteria la pilota que havia botat en la seva totalitat dintre de la zona de gol després d'haver-se estavellat violentament contra el travesser.

Però el que és el futbol. En el darrer minut de la primera part i en la única ocasió clara de gol dels locals, la nova perla del futbol holandes, Drenthe, feia pujar el primer gol impulsant la pilota sense oposició a porta buida, després d'una errada defensiva dels de Benítez.

En el segon temps calia donar un altre ritme al partit si es volia evitar la derrota. Benítez va donar entrada a Babel, Torres i Benayoun. Els canvis van funcionar i fruit d'una bona combinació entre Babel i Gerrard, arribava el gol de l'empat al penetrar el capità red en l'àrea local amb la pilota controlada i superar al porter Ekramy amb un fort xut creuat.

No acabaria aquí el partit. En el minut 86 una pugna entre Drenthe i Arbeloa dintre de l'àrea va acabar en penal, al entendre l'arbitre que la centrada del jugador holandès va anar a parar a la mà del defensa salmantí, quan en realitat va anar a petar contra el seu rostre. La greu errada arbitral va ser subsanada per Pepe Reina que en una nova demostració d'uns felins reflexes va aturar el penal executat per Buijs.

Amb aquest empat i sense conèixer doncs la derrota, el Liverpool FC dona per finalitzada la pretemporada. D'aquí menys d'una setmana comença a Birmingham el llarg recorregut de la campanya 2007/08. Les sensacions ofertes per el grup de Benítez són bones, tot i ser millorables. Dissabte, el primer capítol davant de l'Aston Villa. Ara va de bo.

3 comentaris:

Marco ha dit...

Jugo Mascherano? Como anduvo?

Pablo Malagón ha dit...

Un fenómeno Pepe Reina. Este año, todas las eliminatorias de Copa y Champions a penaltis.

Como ves, tengo poco aprecio por tu miocardio. Jeje.

Saludos Stubbins.

Stubbins ha dit...

@ Caligula

Mascherano ha jugado dos ratitos en los dos partidos de Rotterdam. Su incorporación a los entrenamientos fue más tardia a causa de la Copa América.

Quienes si jugaron el partido frente al Shanfhai, fueron Insua, Paleta y Leto. Los tres dejaron buenas impresiones.

@ Pablo

Bienvenido de tus vacaciones. Despues de la final de Istanbul y la de Cardiff, ya pude comprobar que mi corazón está a prueba de bomba... y de las gordas, jejeje.