dimarts, 17 de juliol del 2007

TORRES-MANÍA

En partit que es disputarà avui en terres suïsses entre el Werder Bremen alemany i el Liverpool FC, és ben probable que es produeixi el tant ansiat debut del fitxatge estelar de la temporada. Fernando Torres no apareixerà en el onze que dissenyarà Rafa Benítez, però, si que ho farà ja avançat el partit segons paraules del propi tècnic.

"The Kid", mentrestant, sense haver lluit ni tant sols ni un minut la samarreta red sobre un terreny de joc, ja aixeca passions. Fins a 7.300 Euros va arribar a desemborsar en una subhasta pública, un empresari irlandès supporter del Liverpool, per la samarreta que va lluir Torres el dia 4 de juliol, dia de la seva presentació a Anfield. Val a dir que el jugador madrileny va cedir la samarreta per a una associació que lluita contra el càncer.




Però no tot allò relacionat amb Torres està a uns preus tant desorbitats. Per la red ja s'hi poden aconseguir samarretes que fan al·lusió directa al fitxatge de "El Niño" per el Liverpool FC. Els col·leccionistes ja tenen al seu abast, en una coneguda web de compra-venda, varis dissenys (més o menys encertats) i a preus més assequibles que no pas el pagat per l'empresari irlandès. Fins i tot Rafa Benítez és protagonista d'alguna d'aquestes samarretes.

Ha començat la Torres-Manía, que duri molts anys!