dissabte, 14 d’abril del 2007

Manchester City 0-0 Liverpool FC. De més a menys.

Partit en el que hi havien moltes esperances de continuar amb la triomfant ratxa de resultats i que després d'uns primers minuts esperançadors, s'ha convertit en un partit absolutament tediós. L'únic positiu que es pot extreure del partit d'aquesta tarda al City of Manchester Stadium, és que la victòria de l'Arsenal sobre el Bolton, coloca la cinquena plaça dels de Pardew a 7 punts de diferència de l'equip Red i aquests compten amb un partit més. A falta de sis partits per finalitzar la temporada en competició domèstica, sembla ser que el Liverpool FC té mitja participació en la porpera edició de la Champions League garantida.

FORMACIONS:

Reina, Finnan, Agger, Carragher, Arbeloa, Pennant (Crouch, 75), Xabi Alonso, Mascherano (Zenden, 84), Riise (M.González, 65), Gerrard i Kuyt.

PRIMERS COMPASSOS DEL PARTIT ESPERANÇADORS.

El Liverpool es presentava al City of Manchester Stadium com a brillant semifinalista de la Champions League. I aquest honor semblava estar present en els jugadors que han sortit a disputar el partit en els primers 25 minuts del matx. Xabi Alonso exercia com a autèntic Mariscal de camp amb grans passades cambiant radicalment la orientació del joc. Les dues bandes amb Pennant i Riise continuaven fent mal a la defensa contraria com en els darrers partits.

Als cinc minuts de joc, una jugada de banda de Riise, ha estat a punt de ser rematada per Gerrard, però el defensa blue ha refusat abans de que el capità red pogués rematar a porteria. Poc després d'aquesta jugada, Pennant es plantava gairebe sol davant del porter Iraksson però l'anglès no ha sabut definir amb garanties i ha perdut una immillorable oportunitat. El Liverpool jugava un futbol convincent i ordenat, comandat per un Xabi Alonso que ha estat sensacional en els primers 25 minuts de matx.

XABI ALONSO DES D'EL MIG DE CAMP UN ALTRE COP.

Es portaven 20 minuts de joc quan el basc ha rebut una pilota al propi camp red, ha eixecat el cap i no s'ho pensat dos cops. El de Tolosa, ha xutat directament a porta emulant una de les accions de la qual és un autèntic especialista. Aquesta vegada, tot i que el porter Iraksson estava batut, la pilota ha marxat per poc per sobre de la porteria.

Al minut 31 de partit, s'ha produit la oportunitat més clara per el grup de Benitez. En un corner executat amb una centrada rasa i seca per part de Pennant, Kuyt ha estat a punt d'arribar a la pilota, que després de passejar-se per tota l'àrea petita, ha arribat a peus de Carragher, que ha aconseguit a contactar amb la pilota, però el seu xut ha anat a parar al lateral de la xarxa.

CANVIS INCOMPRENSIBLES DELS MILLORS HOMES DEL PARTIT.

La segona part s'ha caracteritzat per la complacència total en el resultat per part de tots dos equips. La millor prova d'aquesta conclussió, la trobem en els canvis que ha realitzat Rafa Benítez. Mark González i Peter Crouch, substituien a Riise i Pennant, els dos homes que més perill estaven portant contra la porteria del City. Realment incomprensible.

D'aquesta manera, l'única oportunitat que ha pogut variar el marcador acordat tàcitament de 0-0, ha estat un xut al travesser del jugador del City Basley que ha aprofitat una sortida deficient de punys de Reina.

Sense cap mena d'intenció de fer-se mal mutuament, els dos equips han rebut el xiulet final del referee, que havia allargat fins a 3 minuts un partit més aviat avorrit.