dimecres, 4 d’abril del 2007

Fabio Aurelio 4 messos KO

Els pitjors presagis s'han confirmat i el lateral brasiler que ahir va abandonar el terreny de joc en la victòria del Liverpool sobre el PSV es perdrà la resta de la temporada després de trencar-se el tendó d'Aquiles, tal i com es va predïr desde aquest mateix blog en la crònica del partit d'ahir.

La forma en la que el propi jugador va desentendre's de la pilota quan disposava de total autoritat per jugar-la i es va deixar caure a la gespa, feia intuir que la lessió no era ni molt menys lleu. Ràpidament el jugador es va tocar la zona baixa del seu bessó dret la qual cosa era ben aclaridora de la zona afectada.

Després dels analisis efectuats aquest matí, s'ha confirmat el trencament total del tendó d'Aquiles, la qual cosa suposa una baixa d'entre tres i quatre messos. Una veritable llàstima per al jugador, que després d'efectuar dos enormes ultims partits davant d'Arsenal i ahir en el partit de Champions, veia com començava a entrar en l'equip titular de Rafa Benítez.

Desitjem que la recuperació de Fabio Aurelio sigui el més ràpida i menys dolorosa possible. Ànims Fabio!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

DONCS ÉS UNA LLASTIMA,ARA K COMENÇAVA HA FER ELS MILLORS PARTITS EN ELS REDS,LI DESITJO K TINGUI UNA BONA RECUPERACIÓ,I POGUEN CONTAR AMB EL,DE CARA A LA PROPERÀ TEMPORADA.GO ON FABIO.

Javi Saiz ha dit...

Muchos animos para Fabio. Ahora que estaba en su mejor momento desde que llegó...una verdadera lastima lo mal que lo está pasando este chico con las lesiones, ya se tiró años en blanco en el Valencia, y ahora no lo veremos hasta la próxima temporada.