dijous, 4 de febrer del 2010

Serem al derby.

El derby del Merseyside ja és aquí. Una nova edició del duel entre Reds i Blues ja és servida i BARCELONA REDS hi serà present per primer cop vivint en directe les evolucions del xoc de màxima rivalitat ciutadana.

Un total de 8 membres de la branch, viatjaràn demà cap a la capital del Mersey per començar a viure des de divendres a la nit, l'ambient d'un dels partits més esperats per tot supporter durant l'any.

Partit que arriba en un moment de magnífica ratxa esportiva per a tots dos clubs. Especialment per als Toffees que han recuperat en els darrers partits el camí de la victòria amb un Tim Cahill fent gols amb facilitat i la recuperació i tornada als terrenys de joc del jugador basc Mikel Arteta, absent durant tota la campanya.

Pel conjunt Red, Benítez no podrà comptar amb el concurs de Fernando Torres, ni Yossi Benayoun, però espera seguir mantenint el bon olfacte golejador del sempre lluitador Dirk Kuyt. Pels d'Anfield es vital seguir sumant punts per continuar lluitant per la quarta plaça, a la qual, Tottenham, Manchester City i Aston Villa, estàn oposant una ferotge lluita.

Durant la propera setmana doncs, us anirem oferint tot el material audiovisual que anem recopilant durant tot el cap de setmana, per tal de fer-vos arribar de la manera més realista possible, tot alló que envolta a un dels partits de més trascendència a nivell futbolístic mundial. No us ho perdeu!

4 comentaris:

el Churi ha dit...

Bon viatge, bon match i molta birra!

Jorge-George Olmos ha dit...

Buen Viaje y mucha Cerveza
jejejeje
Pasarlo genial.

Anònim ha dit...

Sergi, ens fas una envetja completament insana.

Rosa (of the Kop, of course)

Aravind ha dit...

Siempre es posible . día perfecto .

ver mi post sobre este
http://bigfourza.wordpress.com/

Nunca Caminaras Solo