dimecres, 26 de novembre del 2008

El millor: El resultat i la classificació.

LIVERPOOL FC 1-0 Olympique Marseille


Victoria i classificació. Aixó era el que es demanava des d'un principi per al partit d'aquesta nit a Anfield, i el combinat de Benítez ho ha aconseguit. Això si. Amb un joc força gris i demanant l'hora a l'arbitre, davant de les escomeses franceses.

La nit d'avui no era apta per a experiments i Benítez ha disposat de l'onze més habitual en les darreres dates, amb Torres sol en punta secundat al seu darrera per Steven Gerrard, mentres que Mascherano i Xabi Alonso, es repartien funcions en el mig del camp.

Sense fer gran cosa, els de Benítez han trobat el gol en el minut 23 de joc, quan Arbeloa ha efectuat una excel·lent centrada des de banda dreta que Gerrard ha sabut rematar amb el cap, apareixent per sorpressa en el segon pal lliure de marca. I ben poca cosa més en la primera part, tret d'una agressió amb un objecte a Gerrard des de la grada on estaven situats els "seguidors" de l'OM. Aficionats modèlics, per a segons qui.

En el segon temps, la cosa no ha millorat. Pot ser fins i tot ha anat a pitjor. I és que Reina, de llarg el jugador més concentrat de la nit per part dels d'Anfield ha evitat el gol gal en un parell d'ocasions, on ha actuat amb força encert. Amb l'Olympique de Marsella posant setge a la porta de Reina, l'arbitre ha donat per finalitzat el matx, que ha acabat amb la victoria per la mínima dels Reds, que ha significat la classificació ja matèmatica per als vuitens de final, conjuntament amb l'Atlético de Madrid, en el dia en que Rafa Benítez superava a Bob Paisley com a l'entrenador red, amb més partits europeus.


FORMACIÓ:
Reina, Arbeloa, Carragher, Agger, Fabio Aurelio (Dossena 45'), Kuyt (Lucas Leiva 85'), Xabi Alonso, Mascherano, Riera (Benayoun 63'), Gerrard i Torres.

GOL:
1-0 Gerrard 23'

8 comentaris:

Stubbins ha dit...

Les meves puntuacions:

Reina: 5 pts.
Xabi Alonso: 3 pts.
Riera: 1 pt.

Anònim ha dit...

No vi el partido, ya sabes que a la misma hora jugaba mi Atleti. Me alegra la victoria red. Ahora nos jugaremos el primer puesto en la última fecha con ligera ventaja del ATlético pues le vale repetir el resultado del Liverpool.

O sea que los hinchas del Marsella la han vuelto a liar. Ahora joderán al Liverpool como se hizo con el Atlético. Platini estará tan contento y más el tal Papa Diuf, presidente del Marsella.

un abrazo.

Luis JFT96 ha dit...

El centro del gol es de Xabi Alonso. El partido ha sido rematadamente aburrido. Me preocupa mucho el bajón de juego de los dos últimos partidos, a ver si levantamos cabeza.

LMP:
Reina: 5 punts, partidazo el suyo.
Xabi: 3 punts.
Arby: 1 punt.

Lamentable la afición del OM, junto con la del Feyenoord lo mas impresentable que hay en Europa.

Anònim ha dit...

He leido por ahí que Torres se ha vuelto a lesionar en los isquiotibiales. Uy uy uy...

Jorge-George Olmos ha dit...

Yo lo estuve siguiendo a cachos por que hacia zapping con le Barca,Atleti Y liverpool,el centro de Xabi esta muy bien
Mis puntaciones son
Reina-5 points
Xabi-3 Points
Gerrard-1 Point
Lo de los aficionados del Marsella son unos impresentables pero son la aficion del señorito Platini.
Santos Mirasierra pudrete en la carcel
Un saludo para todos

I. ha dit...

Gerrard 5
Pepe 3
Xabi 1

Saludos!!

Alba ha dit...

El millor la classificació per a vuitens. El pitjo: la lesió de Torres que el tindrà 3 setmanes de baixa. la veritat es que aquesta temporada el jugador español no està tenint sort amb les lesions.
Salutacions

Stubbins ha dit...

Tanco puntuacions.

Reina: 18 pts.
Xabi Alonso: 10 pts.
Gerrard: 6 pts.
Arbeloa: 1 pt.
Riera: 1 pt.

Puntuen per la general:

Reina: 5 pts.
Xabi Alonso: 3 pts.
Gerrard: 1 pt.

Gracies a tots.