dimecres, 15 d’octubre del 2008

Ja hi tornem a ser amb Xabi.

No falla mai. En cadascún dels paréntesis lliguers amb que la UEFA i FIFA obsequia als aficionats al futbol, per a la disputa de partits de seleccions, tard o d'hora acaba surgint el fitxatge de rigor que amb més suposicions que fets reals, tracten de fer trempar a l'aficionat barcelonista en la gran majoria dels casos.

Aixó no suposaria cap problema per als red supporters, si no fos perque els noms d'alguns jugadors del Liverpool FC, i fins i tot, el seu tècnic Rafa Benitez, acostument a apareixer en les portades dels rotatius esportius catalans.

Aquesta vegada, novament és Xabi Alonso qui acapara la portada d'avui del diari Sport, així com les seves pàgines principals. Sembla donar-se per fet que el migcampista Red, vestirà la samarreta blaugrana aquest mateix mes de desembre. Aixó si, abans de que Xabi s'incorpori a la disciplina de Pep Guardiola, el club barcelonista hauria de desfer-se de Touré Yaya, que pel que sembla, esta a disgust amb la seva actual situació de jugador suplent. El diari, argumenta que la situació del jugador livorià, és semblant a la que travessa Alonso al Liverpool i novament destaca les males relacions entre Xabi i Rafa Benítez.

La realitat diu que Alonso ha disputat en el que portem de temporada un total de 10 partits dels 12 de caracter oficial que ha disputat el quadre d'Anfield. Si es fan números ràpids i es traslladen a la relació professional entre tècnic i jugador, no sembla que Benitez acabi descartant a Alonso. En fí.... Ho diu l'Sport.

2 comentaris:

Luis JFT96 ha dit...

Pero esta vez en serio, ¿no?, jejeje. Desde que Xabi llego al Liverpool le hemos vendido unas veinte veces, y el tío sigue ere que ere saltando a Anfield como si nada. Debe tener precontratos con unos cinco equipos (madrid, Barça y Juve entre ellos).

Anònim ha dit...

Pues leí este posible trueque. Creo que saldría perdiendo el Liverpool y ganando el Barcelona. Si bien, lo veo muy remoto. Un abrazo.