dijous, 14 d’agost del 2008

Salvats per Reina.

Standard Liege 0-0 LIVERPOOL FC

Mal estrena del Liverpool en el primer compromís de caràcter oficial de la temporada. Tot i que els de Benítez tornaven cap a Liverpool imbatuts, la imatge oferta ahir a Lieja, no és ni de bon tros la d’un equip que a priori és per història, palmarès i plantilla molt superior al conjunt belga. Gràcies podem donar tots els supporters d’haver sortit amb empat a zero gols de l’estadi Maurice Dufrasne. I immensa i doblement agraïts hem d’estar a Pepe Reina, protagonista i artífex de mantenir a zero la porteria red.

El porter madrileny va realitzar una d’aquelles actuacions de les que a mida que l’equip vagi avançant en la competició (tant de bo així sigui) augmenten la seva vàlua. Un penal aturat. El refús d’una pilota que ja estava en més de tres quartes parts (si no totalment) dintre de la porteria, en una exhibició de reflexes i agilitat felina. I dues aturades de mèrit quan els davanters locals tenien una posició molt avantatjosa per a batre al porter internacional campió d’Europa. Aquest és el brillant balanç de Reina en el partit d’ahir.

Mala senyal és però, que el porter sigui la figura més destacada d’un equip. I ahir va ser un clar exemple d’aquesta teoria. Un Liverpool massa conservador, fregant en moltes fases del partit l’apatia, es va veure durant tot moment clarament superat per la voluntat, ganes d’agradar i joc sense complexes d’un Standard de Lieja que alentat per un públic que no va parar de donar suport als seus des de les grades, era mereixedor d’una victòria que Reina els va negar.

Amb Torres i Keane en la punta d’atac totalment desasistits i pràcticament inèdits durant tot el partit, el Liverpool tant sols va posar en perill la porteria defensada per el porter equatorià Espinosa, en jugades a pilota aturada, que el porter local va solventar sense grans problemes. Plessis i Xabi Alonso, eren els encarregats de portar el comandament del joc, però es van veure ofegats per la pressió belga en tot moment. D’aquesta manera, havien de ser Agger i Carragher els encarregats de fer arribar pilotes a la dupla atacant amb pilotes llargues que sempre acabaven en els dominis de la defensa belga.

Al final un empat sense gols, del qual podem estar contents una vegada vist el succeït a l'estadi Maurice Dufrasne. Aquest resultat però, és força perillós per afrontar el partit de tornada d’aquí a quinze dies per el fet que un sol gol dels belgues, posaria en seriós compromís la supervivència dels de Benítez en la màxima competició continental. El Liverpool és immensament superior a l’Standard. Però s’ha de demostrar sobre un terreny de joc i no pas posant dades sobre la taula. I ahir no va ser la millor manera de demostrar aquesta superioritat. Cal un canvi radical en l’actitud.

FORMACIÓ:
Reina, Arbeloa, Carragher, Agger, Dossena, Kuyt (El Zhar 82'), Plessis, Xabi Alonso, Benayoun, Torres i Keane (Gerrard 67').

PUNTUACIONS AL JUGADOR DE L'ANY.
Amb el partit d'ahir, s'inicien les votacions per nomenar al jugador de la temporada. Per fer-ho i seguint el mateix mètode que el any passat, heu de valorar amb 5, 3 i 1 punts als jugadors més valuosos de cadascún dels partits oficials segons el vostre criteri.

5 comentaris:

Stubbins ha dit...

Les meves puntuacions:

Reina: 5 pts. Of course
Plessis: 3 pts.
Gerrard: 1 pt.

Mal inici. Mal inici. S'ha de millorar.

Come on Reds!

Anònim ha dit...

Esperaba más del Liverpool. No puedo dar puntuaciones ya que no presencié el partido.

Reina salvó los muebles. Creo que los reds golearon a los belgas en Anfield.

un abrazo.

I. ha dit...

Reina 5, Carra 3, Alonso 1

Saludos desde Madrid!

Anònim ha dit...

Reina 5 anoche si no llega a ser por el en septiembre estabamos jugando la UEFA

Torres 3 por su lucha uno contra todos

Gerrard 1 su sola presencia hace que los demas se pongan las pilas.

Como dice Stubbins se ha de mejorar mucho si no queremos padecer otra decepcionante temporada.

Stubbins ha dit...

PUNTUACIONS TANCADES.

Reina: 15 pts.
Plessis: 3 pts.
Carragher: 3 pts.
Torres: 3 pts.
Gerrard. 2 pts.
Xabi Alonso: 1 pt.

Puntuen per la general:

Reina: 5 pts.
Plessis: 3 pts.
Carragher: 3 pts.
Torres: 3 pts.
Gerrard: 1 pt.

Al no ser possible el desempat entre Plessis, Carra i Torres, se'ls hi concedeixen 3 punts a cadascún.

Gràcies a tots per la vostre participació.