dissabte, 23 d’agost del 2008

MascheranOR.

"El Jefecito" conquereix el seu segon or olímpic i Lucas Leiva obté la medalla de bronze.

Javier Mascherano s'ha penjat aquest matí el seu segon or olímpic després que la selecció olímpica argentina hagi vençut a la selecció de Nigèria per un gol a zero, en la final disputada a l'estadi Olímpic pequinès conegut popularment com "El Niu".

Mascherano es converteix d'aquesta manera en el primer esportista argentí en comptar en el seu palmarès amb dos ors olímpics consecutius, després d'afegir el conquerit aquesta matinada al ja obtingut en els anteriors Jocs Olímpics disputats ara fa quatre anys a Atenes.

El seleccionador argentí Sergio Batista, va cridar a files al volant defensiu red com una de les tres opcions de seleccionar jugadors majors de 23 anys, juntament amb Román Riquelme i Sergio Pareja, després de declarar que "El Jefecito" és el millor "5" del panorama futbolístic actual.

D'altre banda Lucas Leiva, l'altre opció de medalla per a un jugador del Liverpool FC en els Jocs, també s'ha confirmat després que la selecció brasilera derrotés sense aparent dificultat a Bèlgica per un còmode 3 a 0, en el partit per el tercer i quart lloc. El partit no ha comptat amb la participació del mig-campista red, donada la seva expulsió en el partit de semifinals, després d'efectuar una dura entrada sobre el seu company d'equip Mascherano.

Un veritable orgull per als supporters poder comptar entre els seus jugadors amb dos medallistes olímpics i per sobre de tot, amb un doble campió olímpic com Javier Mascherano. Felicitats als medallistes.

2 comentaris:

Marco ha dit...

GANAMOS STUBBINS!!!

Javier Mascherano se transformó en el primer jugador de fútbol profesional en obtener dos medallas de oro.
Además, es el segundo deportista argentino en lograr doblete dorado en la historia de los Juegos Olímpicos (Atenas 2004 y Beijing 2008). El otro fue Juan Nelson que ganó el oro en París 1924 con la selección de Polo y que en Berlin 1936, con 45 años, integró la selección, pero lo hizo en carácter de suplente sin jugar ningún partido.
En varias Guías olímpicas no figura Nelson en 1936, por lo que Mascherano podría ser el único deportista nacional en conseguir tal logro.

Un saludo desde Buenos AIres.

Anònim ha dit...

@ Caligula

EL Apertura esta que se sale

Colón y Tigres LIDERES esto es verdadermente espectacular, quien lo hiba a decir.

JAMES