dimecres, 20 d’agost del 2008

Mascherano a per l'or olímpic.

Lucas Leiva és expulsat i deurà de lluitar per el bronze.

Els Jocs Olímpics de Beijing 2008, vivien avui les semifinals de la competició de futbol amb un super-clàssic de nivell mundial com sempre és un Argentina - Brasil. Partit que era viscut amb força interès per tots els supporters reds, per la presència en cadascuna de les esquadres de jugadors del Liverpool FC, com són Javier Mascherano i Lucas Leiva.

A la finalització del partit, els albicelestes donaven deguda compta dels canarinhos infringint-los una clara golejada per 3 gols a zero, adquirint brillantment el pas cap a la final del proper diumenge que els enfrontarà a Nigèria, que ha batut contundentment per 4 gols a 1 a la sorprenent Bèlgica, en l'altre semifinal.

El partit ha estat de clar color argentí, que ha posat de manifest comptar amb un bloc molt sòlid i com no, unes grans qualitats individuals amb jugadors com Riquelme, Messi, "Kun" Agüero o Gago que acompanyen en l'aventura olímpica a "El Jefecito". Dos gols del jugador de l'Atlético de Madrid Sergio Agüero i un de Riquelme en transformar un clar penal comés sobre Leo Messi, han sentenciat a un Brasil que malgrat comptar amb la participació de Ronaldinho, no ha posat en cap moment en seriosos problemes al conjunt que entrena Sergio Batista.

El clar resultat i la clara superioritat argentina, ha fet perdre els nervis en els minuts finals als jugador brasilers i Lucas Leiva ha vist la targeta vermella directa després d'efectuar una dura entrada sobre el seu company d'equip Mascherano. Minuts més tard, Neves també era expulsat per una dura entrada també precisament sobre el jugador red argentí.

Diumenge, Javier Mascherano podria penjar-se el seu segon or olímpic si Argentina aconsegueix la victòria sobre Nigèria, després de que en els Jocs Olímpics d'Atenes l'any 2004, "El Masche" també pujès a l'esglaó més alt del pòdium olímpic. Mentrestant, Lucas Leiva deurà veure desde la banqueta la lluita dels seus companys per el bronze enfront Bèlgica, degut a la sanció d'un partit per la seva expulsió en el partit de semifinals.

Ryan Babel per la seva part, va posar punt i final a la seva participació en els Jocs aquest cap de setmana, després de que Argentina barrés el pas a Holanda de les semifinals en la pròrroga en un disputat encontre.

6 comentaris:

Deportivista ha dit...

Argentina va a ganar el oro olímpico.

Saludos.
http://marcador-deportivo.blogspot.com/

Alba ha dit...

Bueno, un partit que no va tenir color. Argentimna va dominar i va ser l'equip mereixedor d'estar a la final. A veure si es revenjes i es pengen l'or davant de Cameron
Salutacions

Anònim ha dit...

Leiva es tonto es que no se da cuenta que luego tiene que compartir vestuario con Mascherano..........lo dicho tonto del culo

PD. Cuidado con nigeria sobre todo en los DNI

Deseo que gane Argentina.

FERNANDO SANCHEZ POSTIGO ha dit...

Argentina ganará el oro olímpico salvo sorpresa mayúsculo. Fue curioso ver como Lucas Leiva hizo una entrada bestial a su compañero de equipo, Mascherano. Ni tan siquiera se disculpó....


un abrazo.

Marco ha dit...

Hola Stubbins tanto tiempo.
Y nos reencuentra el pibe Mascherano, pedazo de jugador!!! Y que se llevó puestos a dos brasileños después de nivelar todo el equipo argentino.

Un saludo desde Buenos Aires.

Jorge-George Olmos ha dit...

Hola
me ha recomendado este sitio Juan lFcMadrid
Y nada para saludaros
Un abrazo