dilluns, 25 d’agost del 2008

Carragher, the Manager.


El Liverpool FC a les ordres de Jamie Carragher. Així ho creuen més de la meitat dels internautes visitants de la pàgina oficial del club, al ser preguntats per quin seria el jugador de l'actual planter que tindria més possibilitats de convertir-se en general manager del club d'Anfield en un futur.

L'actual vice-capità de l'equip, té la total confiança dels supporters, que veuen en el de Bootle els valors esencials per ocupar la banqueta del Liverpool FC. Coneixement total del club, estima inqüestionable als colors, caràcter, honradesa, mentalitat guanyadora i defensa fins al límit la samarreta red amb el liverbird al pit.

Darrera de Carragher, els votants van considerar a Steven Gerrard amb un 19 % dels vots i Sami Hyypia amb un 11 %, com a candidats. També Xabi Alonso i Pepe Reina van obtindre una petita quota de les votacions.

3 comentaris:

Pol Gustems ha dit...

Hi estic bastant d'acord, també hi veuria a Steven, pero al ser més jove li queda més a prop a Carragher.

Vagi bé

Anònim ha dit...

Yo también votaría por Carragher. Él es el espíritu del Liverpool.

Un saludo, maestro.

Psiko ha dit...

Jo crec que el jugador més inteligent del Liverpool és Xabi Alonso, i que seria el candidat Nº 1 a futur entrenador, però entenc que els reds votin als "seus".

Jo apostaria amb qualsevol que ell i Sami Hyypia acaben entrenant. Una cosa a tenir en compte és que els grans cracks del fútbol no solen ser massa bons entrenadors. Pot ser les excepcions són els holandessos (Cruyff, Van Basten, Gullit...) però no considero a cap d'ells entre els meus entrenadors "crack" (on si tinc a RB).