dimarts, 29 de juliol del 2008

ARRIBA KEANE.

Finalment els rumors i les especulacions s'han fet realitat. Robbie Keane és des de el dia d'ahir nou jugador red per a les properes quatre temporades. Keane de 28 anys recentment complerts, arriba procedent del Tottenham Hotspurs a canvi d'una suma de diners propera als 24 milions d'euros.

Jugador d'un ampli currículum i bones xifres golejadores, serà la parella atacant de Fernando Torres, amb el qual formaran un dels tàndems més letals de la Premier League. Rafa Benítez ha destacat del jugador internacional irlandès la seva gran mobilitat i la gran intel·ligència que Keane demostra sobre un terreny de joc.

Keane va començar a adquirir notable fama com a golejador en el Wolverhampton Wolves quan amb tant sols disset anys. Posteriorment seria fitxat per el Coventry City, convertint-se en el fitxatge més car fins a les hores per un jugador adolescent.. Ràpidament, la fama i els registres de Keane traspassarien les fronteres britàniques per cridar l'atenció del Calcio. L'any 2000, Marcelo Lippi va fitxar-lo com a company de davantera de Ronaldo i Cristian Vieri per a l'Inter de Milan. Malauradament per el jugador, la destitució de Lippi, va fer que Keane abandonés el club italià per a ser cedit al Leeds United a la temporada següent. La mala sort continuaria a Ellan Road per a Keane. La desastrosa situació econòmica del Leeds va provocar un nou canvi d'aires per aquesta vegada anar a parar al Tottenham Hotspurs, club en el qual ha militat les sis darreres temporades, aconseguint a White Hart Lane la estabilitat i minuts necessaris per aconseguir uns guarismes golejadors prou satisfactoris. Com a spur, Keane ha disputat 197 partit aconseguint un total de 80 gols.

Internacional per la República d'Irlanda en 81 ocasions, és en l'actualitat capità de l'equip nacional irlandès i referència absoluta dels irish. Defensant la samarreta verda ha aconseguit un total de 33 gols.

Davanter de lluita, brega, velocitat, mobilitat i gol, Keane es convertirà en una interessant parella de Torres en l'avantguarda red de les properes temporades. Aposteu a que la combinació dels dos davanters serà explosiva. Anfield ja espera ansiós les tombarelles de Keane celebrant gols per als Reds

3 comentaris:

Anònim ha dit...

What a great moment of reading blogs.

Anònim ha dit...

@ All

Robbie Keane - Welcome to Liverpool Compilation

http://www.youtube.com/watch?v=8fob012r4AM

I know that Liverpool haven't signed him yet, but I think that they will do it soon, so I spent 1 day making this comp. Don't exept too much.

low ha dit...

Bon complement per Torres, és un bon fixatge pero em fa una mica de por veure si sap estar a l'alçada de la samarreta que portarà. Ànims Robbie!