dimecres, 4 de novembre del 2009

Un pal autèntic.

Olympique Lyonnais 1-1 LIVERPOOL FC


No hi ha cap base mínimament raonable per escriure una crònica sobre el succeït aquesta nit a l'Stade de Gerland de Lyon. Be, de fet ni aquesta nit, ni en una bona part dels darrers partits que ha disputat el Liverpool. Partit darrera partir, el Liverpool es supera en desgràcies alienes o no a la seva voluntat. Avui ha estat la crueltat elevada a un dels sesu graus màxims. Després de disputar un partit seriós i fins i tot brillant on s'aconsegueix un gol que donava un alé importantíssim a un equip amb l'aigua al coll a les acaballes del partit, els capricis del futbol retornen al Liverpool al lloc del patiment i de la impossibilitat d'aconseguir la classificació per a la següent ronda. Un pal dificil, molt dificil de païr, sobre tot, quan el treball de l'equip malgrat les negatives circumstàncies, que l'envolten no es veu recompensat amb un premi per minoritari que sigui.

Rafa Benítez finalment podia comptar amb el concurs com a titulars de Daniel Agger i Fernando Torres, seriosos dubtes durant tota la setmana. La participació del jugador danés s'ha deixat veure i de quina manera, en la elaboració de joc de l'equip, que ha evitat des de bon principi el joc de pilota llarga o bé joc en horitzontal entre els centrals. Agger ha pres en moltes ocassions la encertada decissió de pujar ell mateix la pilota, creant sempre el neguit en l'equip gal.

Tot i així, han estat els jugadors francessos els primers en portar el perill sobre la porteria de Reina que amb dues aturades plenes de seguretat ha desvaratat les priemeres ocasions de cert perill del partit. A partir d'aquest moment ha estat el Liverpool amb arribades per banda esquerra per part d'Insua i Benayoun qui ha portat el perill a la porta local amb centrades a l'interior de l'area que primer Torres i després Voronin no sabien materialitzar.

Seria precissament Voronin qui en el minut vint-i-vuit de partit es plantava tot sol davant de Lloris però la seva rematada no trobava la xarxa i si el cos del porter del Olympique. Ha estat la millor i més clara oportunitat per els de Benítez. El Liverpool havia perdonat masses oportunitats.

El segon temps s'iniciava i el joc era molt pitjor per part de tots dos equips. Fins al minut 69 de partit no es produiría una oportunitat de desnivellar el marcador. Seria Lucas Leiva en primera instància que feia lluir a Lloris amb una mà prodigiosa, per després ser Kuyt qui al rematar de xilena, no trobava el gol tant ansiadament buscat per el conjunt red, aquesta nit totalment blanc en la seva indumentària.

Poc després, Ryan Babel substituia a un novament desencertat i desafortunat Voronin. El canvi seria clau per al desenvolupament del partit. Al minut 83, Babel enganxava un tret de cama dreta que es colava a la porteria de Lloris, significant el gol que donava esperances de vida en la competició per al Liverpool.

La crueltat però, tornava a maltractar al Liverpool. Amb el temps complert una jugada emoblicada dintre de l'area red, era aprofitada per Lisandro Lopez, per posar l'empat en el marcador i donar la classificació al Lyó e indirectament a la Fiorentina. Tots dos conjunts s'enfronten en la propera jornada i un empat donaria la classificació a francesos i italians. S'acabat de totes, totes l'aventura de la Champions.

FORMACIÓ:
Reina, Carragher (C), Agger, Kyrgiakos, Insua, Kuyt, Mascherano, Lucas Leiva, Benayoun, Voronin (Babel 68') i Torres.

GOL:
0-1 Babel 83'

7 comentaris:

Stubbins ha dit...

Es fa molt dur dir en aquests moment algun missatge d'anim. Només em queda dir que la sort ha de canviar algún dia.

Agger: 5 pts. Un Kaiser.
Mascherano: Equilibri al mig del camp.
Reina: 1 pt. Salvador en diverses ocasions.

SOM-HI NOIS!! Encara queda molta temporada.

Alba ha dit...

Bé, en fi, el Liverpool segueix sense estar fi. Ara s'haurà de veure si es capaç de ficar-se a vuitens.
Salutacions

Psiko ha dit...

Jo el vaig veure "en paralel" amb el Dinamo K - Inter, pero diria que:

Mascherano 5
Reina 3
Babel 1 (pel gol i el casi gol)

Menció a part de la cagada de Kyrgiakos en el algo.

xavi martin ha dit...

un partido horroroso una vez mas.estoy de acuerdo a medias con la mala suerte..pero es inferior a la mala leche que llevo.tengo tantas preguntas sin respuesta. ¿Voronin supera en algo a cualquier canterano?¿Es valido Leiva para este Liv?¿que coj..pasa con Aquilani?Temporada nos espera...Bye Champions (sure) y Premier com sempre.
MASCHE 5
AGGER 3
BABEL 1 (only for goal)
kyagos 0 Voronin -00 Leiva 0,1

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Stubbins ha dit...

Tanquem puntuacions.

Mascherano: 13 pts.
Agger: 8 pts.
Reina: 4 pts.
Babel: 2 pts.

Puntuen per la general:

Mascherano: 5 pts.
Agger: 3 pts.
Reina: 1 pt.

GRACIES per les vostres puntuacions.

Anònim ha dit...

http://markonzo.edu http://blog.tellurideskiresort.com/members/aciphex-side-effects.aspx http://blog.bakililar.az/elavidffects/