dijous, 5 de març del 2009

The number of the Beast.

Amb un cap de setmana sense partit dels Reds per la disputa dels partits de FA Cup, on el Liverpool va ser prematurament elminat i amb la vista posada i centrada en el duel del proper dimarts contra el Real Madrid, bó és de afrontar-lo amb un somriure i amb bon humor, amb una nova entrega de la secció del blog Els dobles del futbol. Que durant les properes tres entregues, tindrà a jugadors del rival als 8ens de final de Champions League com a protagonistes.

El primer en fer-ho serà Képler Laverán Lima Ferreira, conegut futbolísticament com a Pepe. El central madridista nascut a Maceió (Brasil) però amb nacionalitat portuguessa, selecció que ha defensat en diverses ocasions, és un dels defenses centrals més solvents i segurs de tot el continent. Arribat a Madrid a canvi de 30 milions d'Euros provinent del Porto la passada temporada, ben rapidament va demostrar que el preu pagat pel club blanc pot ser no era una gran bestiessa, tot i que es tracta d'una quantitat un xic desorbitada per un defensa.

El central brasilero-portuguès te una sèrie de sobrenoms realment curiosos sorgits de la seva etapa portuguesa, on a part del Porto, va defensar també els colors del Marítimo. Pepe era conegut al pais lus amb sobrenoms com el Brad Pitt de Maceió, La Piraña del área chica o Pepembauer. Es per això que creiem que el bo de Pepe no es molestarà pas si el comparem amb...

Eddie el ninot icone de la banda britànica de heavy metal Iron Maiden. Banda que lidera Bruce Dickinson (veu) però sobretot Steve Harris (baix i principal compositor), sent aquest segon un gran aficionat al futbol i supporter confès del West Ham United. Fins i tot, Iron Maiden disposa d'una línea de merchandising de samarretes amb el nom del grup, inspirades en models futbolístics amb els colors dels Hammers.

Durant el cap de setmana, dues noves entregues que us sorprendran. Estigueu atents.

5 comentaris:

Miquel ha dit...

Jeje, un amigo mío totalmente ajeno al fútbol pero fanático de los Maiden me lo dijo cuando me vio leyendo el Marca el día que lo presentaron... la verdad es que es increíble que nadie le haya dado más coba a este parecido.


Saludos

Luis JFT96 ha dit...

Jo, jo, jo, esta vez ha estado "sembrao", Mr. Stu.

el Churi ha dit...

... jo és que hem parteixo!!!

jajajaj!

Stubbins ha dit...

Pues esperaos que no acaba aqui la cosa.

Mañana más.

I. ha dit...

Este y Srktel harian una buena pareja.. ;P