dimecres, 19 de març del 2008

Tour de force

Dues setmanes d'autèntic infart esperen als supporters del Liverpool FC. Però aquestes dues setmanes de passió futbolística en clau red, lluny d'arribar amb temors i pors, arriben amb esperança i il·lusions recobrades després dels darrers partits efectuats per el grup de Rafa Benítez, que com ja és habitual (i com era d'esperar) ha retrobat la seva millor forma i el seu millor joc, a final de l'exercici.

Manchester United, Everton i Arsenal, aquest darrer en un triple enfrontament de Premier i Champions League, seran els rivals a enfrontar-se en els propers dies. Jornades que decidiran per a be o per a malament el destí del Liverpool FC en aquesta tèrbola temporada.

Per començar, aquest diumenge es viurà una nova edició del clàssic anglès per excel·lència, Manchester United - Liverpool FC. Un clàssic que arriba amb la necessitat per part de tots dos conjunts d'aconseguir els tres punts per no allunyar-se dels seus objectius. En cas d'aconseguir la victòria a Old Trafford, el Liverpool es reenganxaria de nou a una lluita per el títol, que ara fa unes setmanes era inimaginable.

Sense lloc per assimilar el resultat d'aquest diumenge, arriba una setmana després un altre partit que tot supporter viu amb tanta o més intensitat que l'enfrontament entre els dos grans. El derby entre reds i blues, viurà una nova edició en la que una victòria local, confirmaria pràcticament la quarta plaça per els homes de Benítez.

Però per si no hi havia prou, tres dies després del duel del Merseyside, el Liverpool deu d'afrontar el primer assalt a l'únic títol en el que a data d'avui te unes aspiracions reals i factibles. Els dies 2 i 8 d'abril tindran lloc a l'Emirates Stadium i a Anfield respectivament, els dos capítols que decidiran quin dels dos clubs continuaran endavant en el camí cap a Moscou. Com a entreacte, el dia 5 d'abril en feu londinenc, es representarà el duel entre els mateixos protagonistes, en aquesta ocasió, en partit corresponent a la Premier League.

Pel que respecta exclusivament als partits de Premier, treure un bon registre de punts en aquests tres partits, encara que no signifiquin tres victòries, es podria catalogar com a un bon resultat, donat que d'aquí a final de temporada, els quatre primers classificats de la taula, deuran d'enfrontar-se en enfrontaments directes, amb la qual cosa, es ben previsible que algun dels conjunts es deixi punts per el camí, que el conjunt de Benítez podria aprofitar gracies a un calendari menys exigible d'aquí a final de temporada.

El Liverpool se la juga a tot o res en poc més de dues setmanes. A seguir somniant en un títol que no arriba a Anfield des de fa ja 18 llargs anys o per contra a conformar-se a assolir una quarta plaça com a premi menor. Les emocions estan garantides.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

el proximo sabado antena 3 emite una entrevista con fernando torres no se a que hora.

Anònim ha dit...

La entrevista sera por la sexta en la previa antes del partido del Sevilla.

Marco ha dit...

Liverpool - Manchester: dos monstruos ingleses.

Saludos porteños.

Stubbins, lo del niño Torres es monumental.

Anònim ha dit...

Ahora hay que dar la talla. SE avecina el tramo decisivo de la temporada. Ah, que bien la derrota del Everton jajaj

un abrazo.

Stubbins ha dit...

Gracias James.

Se puede ver un avance de la entrevista en el artículo de hoy en El País. Aqui os dejo el link.

http://www.elpais.com/articulo/deportes/Torres/pena/tener/salir/fuera/valoren/elpepudep/20080319elpepudep_9/Tes

Javi Saiz ha dit...

Pues a mi me salen las cuentas:

1º- Liverpool: 59 + 24 = 83.
2º- Man Utd: 70 + 12 = 82 (pierde contra nosotros y contra el Blackburn; empata con A. Villa, Arsenal y Chelsea).
3º- Arsenal: 67 + 15 = 82 (pierde contra nosotros, empata conta Chelsea, Man. Utd, Everton).
4º- Chelsea: 65 + 16 = 81 (empata contra Man. City, Everton, Man. United).

Vamos, que dependemos de nosotros mismos, y encima el Neverton nos hará parte del trabajo sucio.

Perdona Stubbins, a veces desvarío con estas gilipolleces. un saludo!